کنترل مدیریت توان و طراحی کنترل کننده برای لوازم خانگی در بهینه سازی مصرف انرژی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی، نوآوری و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: EITCONF02_189
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 85
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهیل صیرفی

دانشجوی دکتری مکاترونیک ، دانشگاه اوستیم تکنیک ،آنکارا ، ترکیه

محمدرضا پهلوان زاده

کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد نجف آباد

چکیده

پیشرفت های حاضر در سیستم های قدرت راه را برای معرفی شبکه هوشمند هموار کرد. شبکه هوشمند برای مصرف کنندگان مفید است که جریان دو جهته اطلاعات بین ابزار و مشتری را قادر می سازد. سیستم های مدیریت انرژی خانگی (HEMS) نقش ضروری در دارند. تکنیک های بهینه سازی سنتی بی شماری برای پیاده سازی HEMS مورد استفاده قرار می گیرد. پیشرفت های اخیر تکنیک های بهینه سازی را معرفی کرد که توسط کنترلر و طراحی کنترلر تغذیه می شود. این مقاله کاربردهای تکنیک های بهینه سازی مبتنی بر زراحی کنترلر و مزایای آن ها را نسبت به روش های دیگر روشن می کند. یک عنصر حیاتی در ایجاد یک دنیای پایدار، مدیریت صحیح انرژی در بخش داخلی است. بنابراین، دراین مقاله به عنوان یک بخش کلیدی برای پرداختن به اهداف مدیریت انرژی می باشد. مردم به طور فزاینده ای از صرفه جویی در مصرف برق با خاموش کردن تجهیزاتی که استفاده نمی شوند یا اتصال بارهای الکتریکی درست خارج از ساعات اوج مصرف آگاه می شوند. لوازم خانگی با هدف گرمایش و سرمایش بر تکنیک تنظیم ترموستاتیک متکی هستند. مطالعه در این مقاله بر موضوع یک کنترل مدیریت توان جایگزین برای لوازم خانگی که نیاز به تنظیم حرارتی دارند متمرکز است. در این مقاله یک طر احی کنترل کننده پیشبین، مدل ارزیابی شده و عملکرد آن با ترموستات با هدف به حداقل رساندن مصرف انرژی خنک کننده از طریق به حداقل رساندن هزینه انرژی در حالی که محدوده دمایی مناسب برای بیشترین راندمان را برآورده میکند، مورد بررسی و مقایسه قرار میگیرد.

کلیدواژه ها

مدیریت انرژی خانگی ،مدیریت انرژی ، س یستم های نمونه برداری شده، مدولاس یون س یگنال کنترل MPC

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.