طراحی آموزشی درس پنجم علوم تجربی دوم دبستان با رویکرد تدریس تمام ساحتی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE17_391
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 835
نویسندگان
آموزگار پایه دوم دبستان، آموزش و پرورش ناحیه یک اصفهان
معاون آموزشی دبستان، آموزش و پرورش ناحیه یک اصفهان
معاون آموزشی دبستان، آموزش و پرورش ناحیه یک اصفهان
معاون اجرایی دبستان، آموزش و پرورش ناحیه یک اصفهان
چکیده
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از اسناد مهم و بسیار تاثیرگزار در تصمیم گیری های رویکردهای آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران می باشد که هدف نهایی آن رساندن دانش آموزان به مراتبی از حیات طیبه است و سطوح اجرایی آن از تصمیم گیری های کلان وزارتی تا کلاس درس وجود دارد. یکی از وجوه سند تحول بنیادین که معلمان می توانند به تحقق آن کمک کنند، تدریس تمام ساحتی یا تدریس بر اساس ساحت های ششگانه تعلیم و تربیت است. هدف از این پژوهش مصداق یابی این نوع تدریس در یکی از دروس کتاب علوم تجربی(درس پنجم با عنوان پیام رمز را پیدا کن(۱_ پایه دوم دبستان می باشد. این پژوهش با رویکرد و روش روش تحلیلی- مفهومی و در کنار آن از روش مطالعات میدانی و کتابخانه ای بهره گرفته شده است. در پایان مشخص شد که مولفه های تدریس تمام ساحتی در درس پنجم علوم تجربی دوم دبستان کدامند و مصدایق و مثال اهداف، نتایج و پیامدهای آن کدام است و روش های تدریس پرسش و پاسخ، سقراطی، بحث گروهی و... و الگوهای فعال تدریس یاران در یادگیری، بارش مغزی و... از روش ها و الگوهای تدریس متناسب با تدریس تمام ساحتی می باشند.کلیدواژه ها
تدریس تمام ساحتی، سند تحول بنیادین، طراحی آموزشی، علوم تجربی .مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.