پیش بینی کیفیت زندگی و خود کارآمدی براساس مهارت های حل مسئله در زنان متاهل شهر بوانات
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2219
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
کارشناسی ارشد، مشاوره خانواده، دانشگاه آزاد، مرودشت
چکیده
پژوهش حاضر با هدف پیش بینی کیفیت زندگی و خود کارآمدی براساس مهارت های حل مساله در زنان متاهل شهر بوانات صورت پذیرفته است . پژوهش حاضر، از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت و روش توصیفی از نوع همبستگی بوده است .جامعه مورد مطالعه ، شامل زنان متاهل دارای فرزند که فرزندشان عضو کانون فرهنگی - تربیتی شهداء بوانات که تعداد آنها در سال ۱۴۰۰ برابر با ۲۶۰نفر بوده است به منظور تعیین حجم نمونه به روش نمونه گیری تصادفی ساده و با توجه به جدول مورگان ۱۵۰نفر از زنان متاهل دارای فرزند به عنوان نمونه انتخاب شد .و با استفاده از پرسشنامه پرسشنامه حل مساله هپنر و پترسن ، پرسشنامه کیفیت زندگی و پرسشنامه خودکارآمدی شرر مورد ارزیابی قرار گرفتند که نتایج نشان دهنده ان است که مهارت های حل مساله پیش بینی کننده معنادار برای کیفیت زندگی و خود کارآمدی زنان متاهل می باشد.مهارت های حل مساله پیش بینی کننده معنادار برای ابعاد کیفیت زندگی زنان متاهل می باشد که مقدار بتای سبک اعتماد به حل مسائل به طور مستقیم معنادار شده است یعنی این سبک می تواند سلامت روان را پیش بینی نمایدمقدار بتای سبک اعتماد به حل مسائل به طور مستقیم و سبک گرایش - اجتناب به طور معکوس معنادار شده است مقدار بتای سبک اعتماد به حل مسائل به طور مستقیم و سبک گرایش - اجتناب به طور معکوس معنادار شده است مهارت های حل مساله پیش بینی کننده معنادار برای ابعاد خودکارآمدی زنان متاهل می باشد. که مقدار بتای سبک کنترل شخصی به طور معکوس معنادار شده است یعنی این سبک می تواند میل به آغازگری رفتار را پیش بینی نماید. مقدار بتای سبک کنترل شخصی به طور معکوس معنادار شده است یعنی این سبک می تواند میل به ادامه تلاش برای تکمیل رفتار را پیش بینی نمایند و مقدار بتای سبک کنترل شخصی به طور مستقیم معنادار شده است یعنی این سبک می تواند مقاومت در برابر موانع را پیش بینی نماید.کلیدواژه ها
کیفیت زندگی ،خود کارآمدی ، مهارت های حل مسالهمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.