درس پژوهی : اندازه سطح و درک صحیح آن ریاضی پایه سوم دبستان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 307
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی ، معاون آموزش ی
دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی ، معاون اجرایی مدرسه
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی ، معاون آموزشی مدرسه
کارشناسی آموزش ابتدایی
چکیده
پژوهش حاضر از نوع درس پژوهی و تحت عنوان اندازه سطح و درک آن در بین دانش آموزان کلاس های سوم دبستان شاهد اجرا شده است . این درس پژوهی به صورت گروهی و با مشارکت پنج نفر از همکاران فرهنگی ، آموزگاران پایه های سوم دبستان شاهدو آموزگاران پایه های دوم و سوم دبستان سیدقطب و یک نفر هم از همکاران قسمت اداری که با گروه همکاری صمیمانه ای داشتند¡ به اجرا در آمد . از آنجا که مسئله ی (( سطح و مساحت )) از موضوعات بسیار مهم دوران ابتدایی می باشد و اغلب با ((محیط )) اشتباه گرفته می شود . بنابراین چالش های پیش روی گروه در این بود که ما چگونه و چه طور می توانیم مفهوم سطح را به خوبی به دانش آموزان بیاموزیم تا آنها بتوانند در زندگی روزمره و موقعیت های واقعی خود از آن استفاده کنند . و در تدریس مجدد مفهوم سطح نیز اصلاحاتی صورت گرفت که نتایجی از آن بدست آمد که در ذیل به آن اشاره می شود : ۱ در تدریس اولیه همه دانش آموزان با مجری طرح همکاری لازم را نداشتند و مسئولیت های محوله را به خوبی انجام نمی دادند که این مشکل در تدریس مجدد مرتفع گردید .۲ در اولین تدریس معلم هنگامی که از دانش اموزان سوال می پرسید یا آنها را به فعالیت وادار می کرد تشویق زیبایی ارائه نمی کرد که در تدریس مجدد تشویقات بجا ، به موقع و زیبا جای تشویقات خشک را گرفت .۳ دانش آموزانی که نمی توانستند مفهوم سطح را در زندگی روزمره بکار ببرند با تدریس مجدد دانش آموزا ن به راحتی می توانستند مفهوم سطح را در زندگی و موقعیت های واقعی خود بکار ببرند .کلیدواژه ها
درس پژوهی ، سطح ، اشکال هندسی ، ریاضی ، سوم ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.