بررسی راهکارها و راه حل های بهبود قرائت قرآن دانش آموزان پایه ششم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_1682
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1509
نویسندگان
کارشناسی ارشد، تکنولوژی آموزشی، دانشگاه تهراناداره آموزش و پرورش شهرستان دشت آزادگان، آموزشگاه غدیرخم
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیاناداره آموزش و پرورش شهرستان اهواز، دبستان شهید چمران
چکیده
مقطع ابتدایی ، حساسترین و مهم ترین مقطع آموزشی برای همه دانش آموزان است . چرا که در این دوره، پایه های علمی و شخصیتی کودکان شکل می گیرد. آموزشهایی که اگر به درستی اتفاق نیفتند، مشکلات زیادی را مقاطع تحصیلی بعدی برای دانش آموز ایجاد می کند.علاوه بر این ، دانش آموزان دبستانی روحیات و ویژگی های شخصیتی متفاوتی در مقایسه با شاگردان سایر مقاطع تحصیلی دارند. این روحیات خاص، منجر به ایجاد مشکلات و چالش هایی نیز می شود که مدیریت و رفع این چالش ها بر عهده معلم است . اقدام پژوهی پژوهشی است که در آن معلم به صورت عملی مشکلات کلاس درس را مورد پژوهش قرار می دهد. و از نتایج آن برای بهبود فرایند یاددهی یادگیری استفاده می کند.در واقع اقدام پژوهی یا پژوهش حین عمل عبارت است از بکارگیری یافته های تحقیق در موقعیت های اجتماعی جهت حل یک مسئله است . (رابرت)۱ اتفاق نظری بر سر مفهوم، روش و چگونگی ارزشیابی اقدام پژوهی وجود ندارد. این ویژگی نه تنها امتیازی منفی برای این روش تحقیق نیست ، بلکه ارزش آن را نشان می دهد. این ادعا در انعطاف پذیری بالای اقدام پژوهی ریشه دارد. انعطاف پذیری سبب می شود پژوهشگر خود را در قالب های محدود که در سایر روش های تحقیق تجویز می شود زندانی نکند و دست او در انجام مراحل تحقیق باز باشد. (آهنچیان و آقایی )۲ بطور کلی اقدام پژوهی یکی از روش های تحقیق کیفی است . در این رویکرد، پژوهش گر یا متقاضی تغییر و تحول، مسئله یا مشکل راشناسایی می کند و برای حل آن، یا ایجاد تغییر در آن، به طور دقیق اطلاعاتی را جمع آوری می کند. سپس ، به اقدام مناسب مبادرت می ورزد و از نتایج اقدام، ارز یابی به عمل می آورد. به همین دلیل ، اقدام پژوهی به عنوان روشی برای رشد کارکنان، در حین خدمت شناخته شده است . (اسلامی و کرم اللهی )کلیدواژه ها
قرآن، قرائت ، دانش آموزان، معلممقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.