تاثیر و نقش معلم بر بهبود اختلالات یادگیری دانش آموزان مقطع ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP09_1100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 230
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خدیجه فخاری

کارشناسی علوم تربیتی، آموزگار پایه اول، استان هرمزگان، شهرستان میناب.

مالک فخاری

کارشناسی مدیریت بازرگانی، آموزگار پایه سوم، استان هرمزگان،شهرستان مینا ب

چکیده

تشخیص بهنگام دانش آموزان با مشکلات یادگیری به وسیله معلمان مدارس عادی با توجه به سن طلایی انجام مداخله های آموزشی و توان بخشی به موقع میتواند باعث صرفه جویی در وقت هزینههای آموزشی و درمانی و جلوگیری از برچسب خوردن و تبعات روانی و اقتصادی- اجتماعی آن برای خانوادهها و اجتماع شود و از وخامت مشکلات آنها و همبودی پیدا کردن با سایر اختلال ها از جمله اختلالهای ،اضطرابی خلقی نقص توجه بیش فعالی و مشکلات اجتماعی هیجانی پیشگیری کرد. در بیشتر موارد قدم اول بر عهده معلم است زیرا معلم با توجه با ارزیابی و نحوه پیشرفت دانش آموز در کلاس به مشکل یادگیری کودک پی می بردو هنگامی که به این نتیجه رسید که رفع مشکلات کودک در کلاس امکان پذیر نیست نسبت به ارجاع کودک اقدام میکند نقش حساس معلم در اینجا بخوبی آشکار است زیرا اگر آگاهی لازم را نداشته باشد و نتواند در ابتدا سال تشخیص درست را بدهد درمان کودک یا انجام نمی شودو یا با تاخیر انجام می شود که در هر دو صورت از آموزش کلاس و همراهی سایر دانش آموزان باز می ماند و دچار افت تحصیلی شدید میشود و علاوه بر آثار تحصیلی اثرات روانی زیادی را به او و خانواده تحمیل میکند بنابراین تشخیص بموقع معلم اولین قدم درمان است. از این رو پژوهش حاضر با نگاهی به اختلالات یادگیری به بررسی نقش معلم در بهبود اختلالات یادگیری دانش آموزان می پردازد.

کلیدواژه ها

اختلال یادگیری ،معلم دانش آموزان ابتدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.