بستر اقتصادی استفاده از سطوح مختلف پونه و زنیان بر روی عملکرد جوجه های گوشتی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: ERANR01_135
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1060
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه
استادیار دانشگاه ارومیه
استادیار دانشگاه گیلان
دانشجوی دکترای دانشگاه تهران
چکیده
بهوجودآمدن یک نوع مقاومت آنتیبیوتیکی باعث ایجاد نگرانیهایی راجع به اثرات محرکهای رشد در قضایی بالاتر روی سلامتی انسانها گردیده است از طرفی هزینه بر بودن افزودن این ماده افزودنی فکر یک آلترناتیو چرا پیشتر به خود معطوف کرده است. وضع قوانینی در ایران با توجه به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصادی شدن تولیدات پولی کشور در صد جهاد اقتصادی و سالیان آتی (با توجه به مضر بودن این ماده است ستودنی و کاهش هزینههای تولیدی) بسیار ضروری میباشد. هدف از انجام این مطالعه بررسی اثرات پونه و زنیان بر روی عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی میباشد این آزمایش تعداد 280 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی به 28 گروه 10 قطعهای 27 تیمار تیرماه و 4 تکرار تقسیم شدند . گشایشی شامل 1-شاهد 2-چیره شاهد+ 2% پونه 3-جیره شاهد + 4%پونه 4-جیره شاهد +6% پونه 5-جیره شاهد +2% زنیان 6-جیره شاهد +4% زنیان 7-جیره شاهد + 6%زنیان . در این آزمایش مرغان تغذیه با جیره هماوری شده با سطوح مختلف پونه تاراج بهترین ضریب تبدیل غذایی می باشند (فرمول در متن اصلی مقاله) در حالی که اختلاف معنیدار بیشتری نسبت به دیگر گروهها داشت ( فرمول در متن اصلی مقاله). بهاستثنای در صد لاشه هیچ اختلاف معنیداری ما بین تیمارها مشاهده نشد . یافتههای این آزمایش پیشنهاد میکند که پونه میتواند در صد چهار اثر جایگزینی آنتیبیوتیکها که محرک رشد شده و خطرات ناشی از اثرات استفاده از این مواد ناسالم را دارا نمیباشند.کلیدواژه ها
جهات اقتصادی، آنتیبیوتیک، پونه ، زنیان ، صنعت طیورمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.