بررسی دیدگاه فراگیران زبان انگلیسی (EFL) در مورد استقلال زبان آموز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان و ادبیات ملل
- کد COI اختصاصی: EJPS08_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 174
نویسندگان
چکیده
مطالعه حاضر تلاشی به منظور گسترش دانش ما در رابطه با دیدگاه زبان آموزان زبان انگلیسی در خصوص استقلال زبان آموز بود. برای انجام این کار، از ۱۰۸ زبان آموز سطح متوسط ایرانی از شهرستان بهمئی خواسته شد تا پرسشنامه اسپرات ، هومفری و چان (۲۰۰۲) که به منظور بدست آوردن اطلاعاتی در مورد درک زبان آموزان از نقش خود و معلمشان در استقلال زبان آموز هست را پر کنند. نتایج این تحقیق نشان داد که زبان آموزان تصمیمات مهم در مورد فرآیند یادگیری از جمله تصمیم گیری در خصوص اهداف ترم ، تصمیم گیری در مورد توالی دروس و همچنین انتخاب فعالیت ها و مطالب آموزشی را به معلم خود واگذار کردند. به علاوه در برخی موارد از جمله علاقمند کردن زبان آموزان به زبان انگلیسی ، اطمینان از پیشرفت شان در دروس ، تصمیم گیری در خصوص فعالیت های خارج از کلاس و همچنین ملزم کردن زبان آموز به تلاش بیشتر، زبان آموزان خود و معلمشان را مسئول ارتقا استقلالشان می دانستند. نتایج همچنین نشان داد که درک زبان آموزان از توانایی شان در جنبه های مختلفی از یادگیری زبان انگلیسی متوسط و روبه بالا بود. بخصوص آنها خود را اشخاصی کارآمد در ارزیابی یادگیری دروس آموزشی و نقاط ضعفشان در زبان انگلیسی می دانستند. علاوه بر این ، نتایج همچنین نشان داد که زبان آموزان اساسا_ درگیر فعالیت های لذت بخش ازقبیل گوش دادن به موسیقی های انگلیسی زبان و گشتن دراینترنت هستند به علاوه انها ابراز کردند که کتابهای دستورزبان انگلیسی را بدون کمک گرفتن از دیگران و همچنین کتابها و مجلات انگلیسی را به میزان قابل توجهی مطالعه می کنند با این حال آنها به ندرت درگیر انجام تکالیف اختیاری و اصلاح تکالیفی که معلم الزامی نمی دانست هستندکلیدواژه ها
استقلال دانش آموز،دیدگاه دانش آموزان،زبان دوم،یادگیریمقالات مرتبط جدید
- نقد با رویکرد روان شناختی قتل جعفر برمکی بر مبنای روایت بیهقی با تاکید بر آرای فروید و آدلر
- تشابه میان رشته ای بنای ماندگار بیهقی و اکسپوی جهانی
- متن داستان حسنک وزیر، میدان تجلی مبانی اعتقادی بیهقی
- واکاوی داستان «امیر حسنک وزیر»از دیدگاه ادبیات کارآگاهی
- تحلیل محتوای متون نثر فارسی در کتاب های ادبیات فارسی متوسطه اول
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.