نقش روش تدریس بدیعه پردازی در بهبود پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RVCONF02_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 151
نویسندگان
دانشجویی کارشناسی ارشد آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، ایران-
دانشجویی کارشناسی ارشد آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، ایران.
دانشجویی کارشناسی ارشد آموزش و پرورش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، ایران.
چکیده
روش تدریس بدیعه پردازی، روشی است که یادگیرندگان را بر میانگیزد تا ایده ها و افکار نو و خلاق را بپرورانندو ارائه دهند و در رویارویی با مسائل، از راهحلهای نوین بهره گیرند. لذا یکی از اصول مهم یاددهی و یادگیری ایجاد ارتباط، هماهنگی، وحدت و یکپارچگی از طریق ایجاد ساخت و بافت در فرایند تدریس است. تدریس وقتی پویا و خلاق تلقی میشود که موجب ایجاد تعهد یادگیرنده به امر یادگیری شود در این حالت با ایجاد داربستهای فکری، این تعهدات درونی گشته و توسط خود فرد کنترل گردیده و سرانجام به خود راهبری فرد منجر میگردد و تدریس وقتی با معناست که موجب تربیت شهروند مفید و آشنا با واقعیتهای جامعه ی خودو جهان گردد. پس روش تدریس بدیعهپردازی میتوانند این را در یادگیرندگان رشد دهد که در برخورد با مسائلو مشکلات هنگامی که تغییر شکل داده و یا از بعد دیگری مطرح میگردند، جهت فکر خود را تغییر داده و با مسئله همسو و انعطاف پذیر گردند. به عبارت دیگر بهره گیری از این الگوی تدریس زمینه را برای بروز ایده های ابتکاری دانش آموزان فراهم میکند و دانش آموزان را توانا میسازد تا هنگام برخورد با موضوعی جدید ضمن توجه به مفهوم و محتوای اصلی به جزئیات آن نیز توجه کنند و قادر گردند تا شرح، توضیح و تفسیر مناسبی از جزئیات را هم ارائه دهند.کلیدواژه ها
روش تدریس، بدیعه پردازی، پیشرفت تحصیلی، دانش آموزان.مقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.