تعیین رابطه بین سرمایه اجتماعی و سرمایه فرهنگی با کیفیت زندگی کاری معلمان زن مقطع ابتدایی شهرستان نور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای نوین در مدیریت، حسابداری و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: EMECONF09_094
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 190
نویسندگان
دکتری مدیریت آموزشی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
چکیده
نظام آموزش و پرورش در چرخه عمر سازمانی خود از مرحله رشد گذر کرده و در آستانه ورود به مرحله بلوغ می باشد و درفرایند توسعه خدمات آموزشی خود، مجبور به توسعه کیفی است، لذا حر کت در این مسیر بدون بهره گیری ازسرمایه های انسانی و معلمان شاداب و کارآمد میسر نمی باشد. شواهد نشان میدهد که معلمان از کیفیت زندگی کاریبرخوردار نیستند، معلمان نظام آموزش و پرورش که قسمت عمده ای از سهم آموزش را در جامعه به خود اختصاصداده، لزوم توجه هر چه بیشتر این سازمان را به توسعه سرمایه های اجتماعی افزایشمیدهد تا با تکیه بر آنبتواند ضمن توسعه شبکه های ارتباطی، زمینه جلب مشارکت و اعتماد عمومی را نیز فراهم سازد. روش این پژوهش، توصیفیاز نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش کلیه معلمان زن مقطع ابتدایی به تعداد ۱۷۶ نفر هستند. روش نمونه گیری تصادفیطبقه ای است. برای تعیین حجم نمونه از جدول کرجسی و مورگان استفاده شده است. بر این اساس ۱۲۳ نفر در این پژوهش شرکتداشتند، در این پژوهش جهت گردآوری اطلاعات از سه پرسشنامه سرمایه اجتماعی، سرمایه فرهنگی و کیفیت زندگی کاری استفادهشده است.برای تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از روش های آمار توصیفی شاخص های مرکزی و پراکندگی و ازآزمون های پارامتریک ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شده است و تمام تجزیه و تحلیل ها با استفاده از نرم افزار SPSSنسخه ۱۸ انجام شده است.یافته های تحقیق نشان داد بین سرمایه اجتماعی و سرمایه فرهنگی با کیفیت زندگی کاری معلمان زن مقطعابتدایی شهرستان نور رابطه معناداری وجود دارد.کلیدواژه ها
سرمایه اجتماعی ، سرمایه فرهنگی ، کیفیت زندگی کاری، معلمان زن، مقطع ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.