مدیریت سرمایه در گردش، اثرات مالی و ارزیابی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: DSCONF09_243
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 237
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی نمازیان

استادیار حسابداری، گروه حسابداری، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران.

لیلا جعفری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران.

چکیده

هدف : شرایط اقتصادی می تواند سودآوری شرکت ها را تحت تاثیر قرار دهد و آثارمتفاوتی بر سرمایه در گردش آنها داشته باشد . شرکت ها با افت اندازه رشد فروش ، حاشیه سود و سرمایه گذاری در شرایط رکود اقتصادی مواجه میشوند ، و در رونق اقتصادی دقیقا با عکس این موضوع روبرو هستند. این مقاله با هدف چگونگی اثرات مالی و ارزیابی بر مدیریت سرمایه در گردش تهیه شده است .روش : مدیریت سرمایه در گردش یکی از مسائل مهم در امور شرکتها و سازمان ها می باشد. سرمایه در گردش را میتوان به عنوان تمامی دارایی های جاری که روزانه از آنها استفاده میشود بیان کرد این دارایی ها شامل وجوه نقد، اوراق بهادار قابل فروش ، حساب های دریافتنی و موجودی کالا می باشند. مانده این حساب ها همانگونه که در پرسه عملیاتی شرکت نسبت به تغییرات حساس می باشند به اندازه زیادی قابل معاوضه به یکدیگرهستند مدیریت موثر سرمایه در گردش به طرح ریزی میان مدت و همچنین بازتابی واضح نسبت به دگرگونی در پیش بینی ها و شرایط موجود نیاز دارد.نتایج : نتایج نشان می دهد که در شرایط پیشرفت اقتصادی نسبت به کسادی و رکود اقتصادی ، بازده دارایی ها تحت تاثیر اجزای مدیریت سرمایه در گردش قرار میگیرد . وارسی فرایندهای سرمایه در گردش و ترکیب موثر از سرمایه در گردش در کارهای روزمره برای سودآوری و کارایی شرکت ها الزامی است ؛ درنتیجه ، شرکت ها باید در فرایند برنامه ریزی تامین مالی خود، مدیریت سرمایه در گردش را در مد نظر قرار دهند.

کلیدواژه ها

حسابداری مالی ، سرمایه در گردش، اثرات مالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.