مروری بر راهبرد مدیریت دانش در سازمان ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: DSCONF09_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 389
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد همدان، همدان، ایران
استاد تمام گروه علم اطلاعات، دانشکده علوم انسانی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد همدان، همدان، ایران
چکیده
عصر حاضر، عصر دانایی یا دانش لقب گرفته است . در این عصر ، توسعه فن آوری و اطلاعات، جامعه بشری را برای ادامه حیات مجبور به یافتن ابزار و راهکارهای جدید متناسب با شرایط حاکم کرده است . در محیط پویا و رقابتی امروز، سازمان ها به شدت به افزایش توانمندی های نوآوری خود نیاز دارند و این مهم تنها در سایه توجه به منبع ارزشمند دانش و قابلیت خلق و به کارگیری آن حاصل می گردد.محقق در این پژوهش بر آن است تا مروری بر راهبرد۱ مدیریت دانش در سازمانها، تاثیر آن بر بهرهوری نیروی انسانی را مورد مطالعه قرار دهد. چرا که امروز مدیریت دانش تا حدودی بر تمام جنبه های سازمان تاثیرگذار است . به نظر می رسد که شکاف بین مدیریت دانش مناسب و موجود، سازمان را در زمینه بهره وری مناسب از نیروی انسانی با مشکلاتی مواجه خواهد ساخت . بنابراین بررسی وضعیت مدیریت دانش و همچنین میزان بهره وری نیروی انسانی از اهداف این تحقیق به شمار می رود. مدیریت دانش قوی و مناسب ، زمینه بهره وری بیشتر منابع انسانی در جهت کاستن از مسائل و مشکلات را فراهم می کند و همچنین حرکت در جهت تعالی و کارایی و کسب مزیت رقابتی پایدار را تسریع می کند.سازمانها برای انجام پروژههای مدیریت دانش نیازمند تدوین راهبرد مدیریت دانش می باشند. راهبرد مدیریت دانش بر مبنای دسته بندی دانش به انواع دانش آشکار (صریح )۲ و دانش پنهان (ضمنی )۳ تعریف می شود و راهبرد دانش بیان می کند که سازمان چه دانشی را، با چه عمقی ، از چه منبعی و از چه طریقی برای پشتیبانی از برنامه های راهبردی خود بایستی کسب نماید.کلیدواژه ها
دانش ، مدیریت دانش ، راهبرد، سازمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.