انکوباتورها و توسعه کارافرینی در دانشگاه های غرب استان مازندران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KNOWLEDGEBASE01_188
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1167
نویسندگان
دانشجویان کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی.
چکیده
یکی از اهداف مهم نظام آموزش عالی کشور، پرورش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز جامعه است. این مراکز به علت داشتن امکانات آموزشی و پژوهشی پیشرفته و نیروهای کارشناس می توانند در بخشهای گوناگون بازار کار فعالیت نمایند، مواد و دستگاههای گوناگون تولید کنند و با ارائه طرحهای تولید سودآور به سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی، زمینه ایجاد واحدهای مختلف تولیدی را فراهم آورند و از این را ه کارآفرین باشند. در سالهای گذشته با توجه به روند افزایش جمعیت و » کارآفرینی « تقاضا برای ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی از یک سو و مشکلات اقتصادی دولت از سوی دیگر، مسأله اهمیت ویژ های یافته است. در این مقاله سعی بر ان است تا با بیان مفاهیم انکوباتورها،سیر تکاملی انها و انواع ان به بررسی نقش فزاینده انها در توسعه کارافرینی دانشگاه ها،غرب استان مازندران بپردازیم.تحقیق حاضر توصیفی از نوع پیمایشی است.نمونه مورد مطالعه 283 نفر از دانشجویان دانشگاههای غرب استان مازندران در سال 19 را تشکیل داده اند که با روش نمونه گیری تصادفی از جدول مورگان انتخاب شده اند.ابزار گرداوری اطلاعات با ابزار پرسشنامه انجام گرفته است.جهت تجزیه و تحلیل اماری از ازمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است.نتایج حاکی از ان است که بین مولفه های فرصت یابی، ریسک پذیزی، خلاقیت، نواوری، شکست ناپذیری و استقلال در سطح %1 p = رابطه وجود داردکلیدواژه ها
انکوباتور، کارافرینی، ابعاد کارافرینیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.