ارائه مدلی تعاملی در جامعه دانایی محور در خصوص شکل گیری کسب و کارهای دانش بنیان در افق 1404
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KNOWLEDGEBASE01_054
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1918
نویسندگان
مدرس دانشگاه، رئیس مرکز رشد علوم انسانی
مدرس دانشگاه،کارشناس مرکز رشد علوم انسانی
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیرت منابع انسانی.
چکیده
در قرن بیست و یکم باور رایج این است که کلیدیترین عامل در دهههای آینده اتکا به دانش نیروهای فکری و فناوریهای مبتنی برآن در توسعه همهجانبه بهویژه توسعه علمی و فناوری میباشد که در سند چشمانداز 1404 نیز بر آن تأکید گردیده است. توسعه دانش در محیط مناسب و مساعد جریان مییابد و با بازخورد و ارزیابی لازم تحت نظارت قرار میگیرد تا نتایج مورد انتظار را به دست دهد باتوجه به اینکه امروزه شاهد تحولات و پویایی بسیاری در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در سطح جهان هستیم. در شهر های دانش محور، علم، فناوری، نوآوری عوامل موثر بر رشد و توسعه آنان قلمداد می شوند از طرف دیگر در سالهای اخیر کسب کارهای جدیدی به عنوان کسب و کارهای دانش بنیان به عنوان مولد کارآفرینی و توسعهی اقتصادی در کشورهای توسعهیافته در حال شکل گیری هستند. با توجه به اهمیت توسعهء کسب و کارهای دانش بنیان در توسعهء اقتصادی و اشتغالزایی کشور، شناسایی راهبردها و عوامل مؤثّر در توسعهء کارآفرینی ، حمایت از تجاریسازی محصولات کسب و کارهای دانش بنیان و محیط شکل گیری این کسب و کارها اهمیت بسزایی دارد. در این مقاله ضمن تعریف جامعه دانش بینان ومحرکه های نوآوری شهری، شهرهای یادگیرنده و جایگاه دانش در شهر - منطقه ها، عوامل مؤثّر در ایجاد و رشد کسب و کارهای دانشبنیان ، یک الگوی تعاملی برای ایجاد کسب وکارهای های دانش بنیان ارائه شده استکلیدواژه ها
جامعه دانش بنیان، شهر دانشی، شهر خلاق ، اقتصاد دانش بنیان، کسب و کارهای دانش بنیان،سند چشم انداز 1404مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.