تأثیر غلظتهای مختلف و نوع پلی آمین های برون زاد بر ویژگی های کیفی آلوی رقم شابلون در طول دوره انبارداری
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
- کد COI اختصاصی: BAGHBANI07_763
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 801
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز
استادیار دانشگاه تبریز
استادیار دانشگاه تبریز
چکیده
این تحقیق به منظور مقایسه انواع پلی آمین ها در طول مدت انبارمانی میوه آلو رقم شابلون صورت گرفت. تیمارها شامل پلی آمین پوتریسین، اسپرمین، اسپرمیدین هر کدام در دو سطح ( 1 و 2 میلی مولار) و آب مقطر (شاهد) بودند. میوه ها پس از تیمار به روش غوطه وری در سردخانه ای با دمای1-2 درجه سانتیگراد و رطوبت % 80 انبار شده و پارامترهای کیفی از قبیل کاهش وزن، سفتی، مواد جامد محلول، pH، اسیدیته و ویتأمین ث در طول دوره انبارداری، هر هفته یکبار اندازه گیری شدند. نتایج آزمایش نشان داد با توجه به این که اسپرمین ظرفیت کاتیونی بالائی دارد سفتی، اسیدیته و مواد جامد بالایی نسبت به بقیه پلی آمین ها ایجاد کرده است. ولی در ممانعت از کاهش وزن اسپرمیدین بهتر از اسپرمین اثر کرده و در مورد حفظ ویتأمین ث پوتریسین بهتر از اسپرمین بوده است. بیشترین افزایش در پی اچ توسط پلی آمین پوتریسین ثبت گردید.کلیدواژه ها
انبارمانی، آلو، پوتریسین، اسپرمین، اسپرمیدینمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.