تاثیر عوامل مدرسه سبز بر یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در حوزه مشاوره، علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: ESCONF07_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 220
نویسندگان
دکتری مدیریت،استادیار گروه مدیریت، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد فراهان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، گروه مدیریت، دانشگاه ازاد اسلامی، واحد فراهان، ایران
چکیده
معلمان مدارس سبز می توانند از ساختمان های خود به عنوان پایه ای برای یادگیری مبتنی بر پروژه استفاده کنند. مدارس سبز فرصتی روشن برای ارتباط دانش آموزان با برنامه های درسی در زمینه های زیست محیطی وعلوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات فراهم می کند ، پژوهش حاضر نشان داد یادگیری دانش آموزان در مدرسه سبز بیشتر جنبه زیست محیطی دارد و طبق فرضیات به دست آمده یادگیری با عوامل زیست محیطی و مدیریت انرژی رابطه معناداری دارد و میانگین آن در حد بالایی قرار دارد؛ درصورتی که یادگیری با طراحی مدرسه و تکنولوژی بکاررفته در آن سطح معناداری کمتری را دارد به این صورت که دانش آموزان در مدارس سبز بیشتر به بحث استفاده از مواد سبز، کاهش زباله ، مصرف درست منابع ، بازیافت و تفکیک زباله می پردازند درصورتی که عملا بر یادگیری علمی ناشی از محیط کلاس تاثیری نداشته است و فضای سبز مدرسه صرفا جهت روحیه بخشیدن، ایجاد انگیزه و شاد بودن دانش آموزان بکار رفته شده است ؛ حال آنکه تئوری ساختمان سبز باعث افزایش کیفیت هوای داخل مراکز آموزشی نقش مهمی در یادگیری دانش آموزان و عملکرد معلمان ایفا می کند. مدارس سبز با بهبود کیفیت هوای داخلی ساختمان آموزشی تلاش کرده اند سلامت دانش آموزان، معلمان و کارکنان مدارس و درنتیجه عملکرد بهتر آن ها را تضمین کنند؛ اما نتایج پژوهش همراه با محدودیت هایی است . وجود بروکراسی اداری جهت ارتباط با مدیران وکارشناسان و همچنین کمبود تحقیقات انجام شده در این زمینه در ایران است .تحقیق آموزشی و اجتماعی در مورد محیط یادگیری هنوز در حال رشد است نتیجه گیری قاطع در مورد اثر محیط های یادگیری به خاطر ماهیت چندرویه ای محیط ها و ماهیت متنوع و منفصل پژوهش ها دشوار است .کلیدواژه ها
موانع کار آفرینی ، آموزش و پرورش فراهان، فرایند تاثیرگذاری فرهنگیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.