تحلیل محتوای کتاب علوم پایه چهارم ابتدایی بر اساس توجه به تقویت روحیه پرسشگری با استفاده از تکنیک ویلیام رومی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین همایش ملی آموزش علوم تجربی
- کد COI اختصاصی: NCSEC01_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 204
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد
چکیده
کودکان و نوجوانان به خاطر کنجکاوی و شوق دانستن، سوالاتی برایشان به وجود می آید که بدون شک در پی جواب آن نیز خواهند بود. همین پرسش ها باعث تفکر بیشتر کودکان و نوجوانان شده و به دانستن، فهمیدن و آگاهی بیشتر می انجامد و به مرور زمان یاد می گیرند که برای رسیدن به حقایق و مفاهیم نباید نسبت به اتفاق ها و پدیده های اطراف بی تفاوت باشند؛ بلکه باید پرسشهای متعددی در ذهن داشته و با روحیه ی نوگرا پرسشگران خوبی باشند. این پژوهش به بررسی و تحلیل محتوای کتاب علوم پایه چهارم ابتدایی بر اساس توجه به تقویت روحیه پرسشگری با استفاده از تکنیک ویلیام رومی، پرداخت. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات ابتدا کلیه متون، تصاویر و فعالیت های کتاب علوم چهارم دوره ابتدایی از نظر تقویت روحیه پرسشگری در دانش آموزان بررسی شد و سپس موارد انتخابی برای تعیین میزان درگیر شدن دانش آموزان بااستفاده از تکنیک ویلیام رومی مشخص شد. نتایج پژوهش نشان می دهد متن کتاب علوم چهارم دبستان با میزان ۰.۹۶ و تصاویر این کتاب با میزان ۰.۷۵ دارای میزان درگیری مطلوبی است، اما فعالیت های کتاب با عدد ۰.۳۷۵، دارای سطح درگیری کمتر از میزان مطلوب است.کلیدواژه ها
تحلیل محتوا، چهارم ابتدایی، تقویت روحیه پرسشگری، روش ویلیام رومیمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.