مدیریت اوقات فراغت و تفریحات ورزشی بر سلامت دانشجویان : مورد مطالعهدانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر بیرجند
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی علوم سیاسی، مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MANAGEMENTCONF01_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 263
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته راهنمایی و مشاوره، دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر بیرجند
کارشناسی ارشد مدیریت، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش ، ناحیه یک زاهدان
کارشناسی الهیات معارف و علوم اسلامی، دبیر الهیات دبیرستان حکمت، ناحیه یک زاهدان
کارشناسی الهیات معارف و علوم اسلامی، دبیر الهیات دبیرستان نمونه بصیرت، ناحیه یک زاهدان
چکیده
ورزش و فعالیت بدنی به عنوان عامل مهم در گذران اوقات فراغت دانشجویان، گستره وسیعی است که نقش بسیار مهمی در بروزاستعدادهای درونی دانشجویان داشته و ابزاری برای نیل به سلامت جسمانی و روانی بوده است با توجه به اهمیت و ضرورت موضوعپژوهش حاضر به بررسی مدیریت اوقات فراغت و نقش ورزش بر سلامت دانشجویان پرداخته است. در پژوهش حاضر بنا بر ماهیتمطالعه ی، از دو روش توصیفی و تحلیلی استفاده شده است. در راستای گردآوری داده های پایه و اساسی، از روش پرسشنامه بهرهگرفته شد و به وسیله نرم افزار spss این هدف را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.جامعه آماری مطالعه ی حاضر دانشجویاندانشگاه فرهنگیان شهید باهنر بیرجند می باشد. با توجه به اینکه کلیه دانشجویان رشته ی مشاوره و راهنمایی به عنوان جامعهمورد مطالعه در نظر گرفته شده اند در این مورد نمونه گیری مطرح نمی باشد بدین منظور تعداد ۸۰ پرسشنامه بین دانشجویانتوزیع و تکمیل گردید. برای بررسی اینکه بین اوقات فراغت و فعالیت های ورزشی و سلامت رابطه ی معنی داری وجود دارد یا خیراز آزمون t استفاده شده است که با توجه به سطح معنی داری آزمون F لوین که برابر ۲۴ / ۰ میباشد، فرض برابری واریانسمتغیرهای مدیریت ورزشی در ارتقا سلامت روان پذیرفته میشود. مقدار T محاسبه شده ۰۵ / ۴۴ بوده که با درجه آزادی ۸۰ وسطح معنی داری ۰۰ / ۰ می توان نتیجه گرفت که فرض صفر با اطمینان ۹۵ / ۰ (حتی ۹۹ / ۰ ) رد می شود. با توجه به میانگین هایداده شده و مقایسه آن ها با یکدیگر مشاهده می گردد که بین اوقات فراغت، فعالیت های ورزشی و سلامت دانشجویان رابطه یمعنی داری وجود دارد.کلیدواژه ها
اوقات فراغت، مدیریت، ورزش، سلامت ، دانشجویانمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.