تولید سوخت های زیستی از بستر های طبیعی جهت دستیابی به پایداری انرژی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی مدل سازی و فناوری های جدید در مدیریت آب
- کد COI اختصاصی: MIWM02_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 278
نویسندگان
دانشیارگروه محیط زیست،عضو گروه پژوهشی خشکسالی و تغییر اقلیم، دانشگاه بیرجند
دانشجو دکتری علوم و مهندسی محیط زیست، دانشگاه بیرجند
دکتری علوم و مهندسی محیط زیست، دانشگاه بیرجند
چکیده
نیاز و تقاضای عرضه بی وقفه انرژی غیرقابل تحمل است و هر روز در سطح جهان افزایش می یابد. مخازن سنتی انرژی ارگانیک، سوخت های فسیلی، در حالی که آلودگی زیست محیطی را افزایش می دهند، رو به اتمام هستند. با توجه به ضرورت و خطرات اساسی، دانشمندان به دنبال جایگزینی منابع انرژی تجدیدپذیر با خطرات زیست محیطی کمتر هستند. بیوتکنولوژی سبز راه هایی را برای انرژی سبز با استفاده از زیست توده به عنوان بستری برای تولید سوخت های زیستی پیدا می کند. فناوری سوخت زیستی توجه جهانیان را به خود جلب کرده است زیرا منبعی عملی و جذاب برای انرژی است که تمام استانداردهای فعلی تولید انرژی را برآورده می کند. تولید سوخت زیستی می تواند انتخاب بستر مناسب برای سوخت مورد نیاز و شرایط فرآیند را مقرون به صرفه تر کند. سوخت های زیستی از محصولات فتوسنتزی یا سوبستراهای سلولزی یا لیگنوسلولزی به عنوان خوراک میکروارگانیسم ها استفاده می کنند و واکنش متقابل پس از تخمیر و شیرین سازی باعث تولید سوخت های زیستی می شود. سوخت های زیستی بر اساس نوع بستر مورد استفاده دسته بندی می شوند در این مقاله انواع مختلف بسترها و نقش آنها در تولید و بهبود فناوری سوخت های زیستی را نشان می دهد. برای مقابله با بحران دوگانه در حال ظهور انرژی و منابع، توسعه فناوری سوخت های زیستی به عنوان یک رویکرد جایگزین سیستم سنتی انرژی غیرقابل تجدید الزامی است.کلیدواژه ها
سوخت زیستی، بستر، بیوهیدروژن، میکروارگانیسممقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.