تاثیر رسانه وتکنولوژی برخانواده وتعلیم وتربیت
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی خانواده سالم، جامعه سالم
- کد COI اختصاصی: FAMILYCONG01_215
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 188
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم تربیتی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم تربیتی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم تربیتی ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد اصفهان (خوراسگان)، اصفهان، ایران
چکیده
خانواده یکی از ارجمندترین , نهادهای انسانی است .خانواده شالوده ی حیات اجتماعی محسوب می گردد و گذشته از وظیفه ی فرزندآوری و پرورش کودک که موجب استمراروبقای نوع بشر محسوب می گردد، وظایف متعدد دیگری از قبیل : فعالیت های اقتصادی , آموزش و پرورش و اجتماعی کردن فرزند را نیز بر عهده دارد. جهان امروز در مسیر دگرگونی و تغییر و تحولات فزاینده ای قرار گرفته است ودرعین حال باچالش ها وبحران های جدیدی در عرصه های گوناگون فرهنگی ،اجتماعی ،سیاسی ،اقتصادی و...روبه رو شده است .سخن گفتن ازرابطه میان رسانه وخانواده ازابعادمتفاوتی می توانددارای ضرورت واهمیت باشد.یکی ازساحت های مهم اجتماعی حیات بشری رارسانه ها به خوداختصاص می دهند. شهروندان جامعه مدرن،اکثر اوقات را بارسانه ها می گذرانند وازارتباط بارسانه هااحساس اطمینان وآرامش می کنند. گستره عمل رسانه ها شامل همه عرصه ها اعم ازعرصه سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی است واقتدار رسانه ها ارتباط تنگاتنگی با اقتدار دولت های متبوع دارد.آموزش و پرورش در هر جامعه ای یکی از مهمترین از ارگان ها به حساب می آید.در این سازمان آینده سازان هر مملکتی تربیت می شوند و می توان گفت خروجی این دستگاه باارزش ترین خروجی می باشد چرا که در آموزش و پرورش به انسان سازی می پردازیم و افرادی که ذهن های بکر و دست نخورده ای دارند، تربیت می کنیم . درجامعه کنونی خانواده وزندگی بواسطه پیشرفت علم وتکنولوژی دستخوش تغییر شده است وتعلیم وتربیت نیزازاین امرمستثنا نمی باشد. به همین منظوردراین تحقیق برآن شدیم تابه بررسی تاثیررسانه وتکنولوژی جامعه امروز برخانواده وفرآیندتعلیم و تربیت بپردازیم .کلیدواژه ها
رسانه ،تکنولوژی ،خانواده،تعلیم وتربیت .مقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.