بهینه سازی راندمان حرارتی پره حرارتی مخروطی و مدل سازی توزیع دما برای با در نظر گرفتن انحنای مخروط

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
  • کد COI اختصاصی: MOBADDEL04_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2037
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین رزاقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش پدیده های انتقال و فرآیندهای

فرزاد داوردوست

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش پدیده های انتقال و فرآیندهای

فاطمه اویسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی پیشرفته، دانشکد

محمداحسان همزه ئی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش پدیده های انتقال و فرآیندهای

چکیده

در این مقاله ابتدا توزیع دما پره حرارتی در محیط MATLAB مدل سازی شده است. مدل سازی انجام یافته در این مقاله برای یک پره حرارتی با سطح مقطع دایره ای و پروفایلی به فرم است. سپس با روش Hook-Jeeves شیب انحنای پره حرارتی را بهینه سازی کرده و مقدار بهینه برای پارامتر n در حالت دارای انحناء برابر شده با 5867/15n = و مقدار بازده حرارتی پره نیز در این حالت و با در نظر گرفتن انحنا برابر با 96483/0شده-است. مشاهده می شود که با در نظر گرفتن انحنای پره در مدلسازی، بازده حرارتی پره افزایش می یابد. به طور کلی با افزایش مقدار n، بازده پره حرارتی نیز افزایش می یابد. در ابعاد بزرگتر پره مقدار افزایش بازده حرارتی با در نظر گرفتن انحنا به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد که این امر نشان دهنده ی این مهم است که در نظر گرفتن انحنا، در ساخت پره هایی به شکل مخروطی، در پروژه های صنعتی علاوه بر کاهش میزان مواد اولیه مصرفی برای ساخت پره، بازده حرارتی آن را نیز افزایش دهد

کلیدواژه ها

مدل سازی- پره حرارتی- انحناء- راندمان بهینه-MATLAB

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.