پیاده‌سازی اتوماتای سلولی با قانون غیر یکسان برای هر سلول بر بستر سیستولیک

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش منطقه ای علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: DOROUDIT01_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1326
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی یار احمدی

گروه کامپیوتر - دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

نازنین معارفی

باشگاه پژوهشگران جوان - دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود

چکیده

اتوماتای سلولی یک از متدهای انجام محاسبات است که نیاز شدیدی به پردازش داده‌ها با سرعت بالا دارد. در ماشین سلولی باید بتوان حجم بسیار زیادی از داده‌ها را در زمان کوتاهی پردازش نمود تا بتوان از نتایج حاصل از ماشین سلولی استفاده کرد. یکی از روش‌های پیاده‌سازی اتوماتای سلولی استفاده از بستر سیستولیک است که پیاده‌سازی اتوماتای سلولس بر بسترهای موازی از سرعت بالایی برخوردار است. در این مقاله پیاده‌سازی اتوماتای سلولی بر بستر آرایه های سیستولیک بررسی شده است و یک بار برای پیاده‌سازی از اتوماتای سلولی با قانون یکسان برای سلول‌ها و بار دیگر از اتوماتای سلولی با قانون غیر یکسان برای سلول‌ها استفاده شده است. سپس سرعت انجام عملیات در این دو روش با هم مقایسه و اثبات شده که استفاده از قانون غیر یکسان باعث کم شدن زمان مصرفی می‌شود .

کلیدواژه ها

اتوماتای سلولی ، آرایه های سیستولیک ، پیاده‌سازی اتوماتای سلولی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.