بررسی رابطه دین پیچیدگی نرم‌افزار خوانایی در برنامه‌های شیء گرا

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش منطقه ای علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: DOROUDIT01_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1558
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الناز نمازی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار - دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان - گر

علی آقایی راد

دانش کارشناسی ارشد نرم افزار - دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

با گسترش روزافزون استفاده از زبان‌های شی گرا در تولید نرم‌افزار این سؤال مطرح می‌شود که چگونه می‌تواند از شروع به کد نویسی میزان هزینه را در این زمان‌ها را برآورد نمود . یکی از پارامتر در تخمین نرم‌افزار ما را یاری می‌کنند میزان پیچیدگی آن می‌باشد. پیچیدگی برنامه‌ریزی شیء گرا ناشی از پیچیدگی اجزای تشکیل دهنده کلاس خواست که شامل متد، واسط و متغیرهای نرم‌افزاری است که قبل از شرف و به کد نویسی بایستی برآورده شوند . هدف ما در این مقاله این است که بعد از تجزیه و تحلیل نیازمندی‌های مشتری در مرحله طراحی با کمک کلاس دیاگرام ، متد هاه، کلاس‌ها و واسطه‌ها را شناسایی کرده سپس پیچیدگی کلاس‌ها را تخمین بزنیم و رابطه آن را با خوانایی برآورد نماییم. نتایج را روی هفت کلاس دیاگرام جاوابینز مورد آزمایش و مطالعه قرار خواهیم داد.

کلیدواژه ها

کلاس، پیچیدگی، خوانایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.