بررسی ویژگیهای مهمه روغن سهگونه کرچک بومی ایران به عنوان بیوروانکار

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC14_927
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1037
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نرگس احمدآقایی

دانشجویکارشناسی ارشد شیمی کاربردی

برات قبادیان

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

اشرف السادات شاه ولایتی

استادیار دانشگاه آزادشهر ری

احمد عباس زاده

دانشجوی دکتری

چکیده

کاربرد روزافزون روغنهای روان کننده با پایه معدنی نگرانیها نسبت به خسارت های زیست محیطی این روغنها را افزایش داده است ازاین رو توجه متخصصان به تحقیق پیرامون استفاده ازروغنهای جایگزین دوستدار طبیعت همچون روغنهای گیاهی رو به فزونی است به همین منظور دراین تحقیق روغن سه گونه کرچک بومی به عنوان روان کننده تجدید پذیر بیوروانکار مورد بررسی قرارگرفته است برای این منظور ابتدا روغن هرسه گونه کرچک هم با استفاده از حلال و هم به کمک دستگاه روغن کشی استخراج گردید سپس شاخصها و ویژگیهای مهم روان کنندگی این روغنها مورد بررسی قرارگرفت نتایج این تحقیق نشان داد که ویسکوزیته این سه گونه روغن به ترتیب در 40و100 درجه سلسیوس عبارت بودند از 264و265و267 و همچنین 1 9/61و19/69و19/79 سانتی استوک همچنین شاخصها و ویژگیهای ویسکوزیته نقطه ریزش درجه سلسیوس و نقطه اشتعال درجه سلسیوس برای هرسه رقم کرچک عبارت بودند از 84و24- و بیشتر از 260.

کلیدواژه ها

روغن معدنی، روغن کرچک، روان کننده های معدنیف روان کننده های گیاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.