تهیه نانو الیاف کاملا جهت یافته از پلی اتر اتر کتون آب دوست به روش الکتروریسی و با استفاده از الکترودهای کمکی متصل به منبع ولتاژ ثانویه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای در نانو فناوری
  • کد COI اختصاصی: NANOB06_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 150
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم اروج زاده

استادیار پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

شهرام مهدی پورعطایی

استاد پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

چکیده

روش الکتروریسی به عنوان یکی از روش های متداول و مورد توجه در تهیه الیاف پلیمری در ابعاد نانومتری شناخته می شود. در این روش الیاف به کمک اختلاف ولتاژ میان نازل و سطح جمع کننده از یک محلول پلیمری کشیده شده و برروی سطح جمع کننده می نشینند. به طور معمول به دلیل وجود حرکات شلاقی و چرخشی در جت الکتروریسی الیافیکه بر روی جمع کننده می نشینند دارای آرایشی تصادفی و بدون جهت گیری مشخص هستند. در این مقاله با هدف تهیهالیاف آبدوست پلی آتر آتر کتونی از دو روش افزایش سرعت چر< حشر جمع کننده و ستفاده از یک منیع ولتاز تانویه به صورت همزمان استفاده می شود و اثر پارامترهای مختلف بر روی جهت یافتگی الیاف مورد برسی قرار گرفته و در نهایتبا تغییر پارامترهای مربوطه بهترین شرایط برای تهیه الیاف جهت یافته ارائه می شود.

کلیدواژه ها

الکتروریسی، الیاف جهت یافته، پلی اتر اترکتون، الیاف آب دوست، نانو الیاف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.