بررسی اثر نانوذرات سیلیس بر زمان جدایی فازها در دستگاه میکسر ستلر

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC14_139
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 991
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ملیحه راجی اسدآبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، تهران، دانشگاه تهران، پردیس دانشکده های فنی،

حسین ابوالقاسمی

دانشیار دانشکده مهندسی شیمی، تهران، دانشگاه تهران، پردیس دانشکده ه

محمد قنادی مراغه

استاد، تهران، سازمان اترژی اتمی، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، صندوق

پیمان داودی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد، تهران، دانشگاه تهران، پردیس دانشکده های فنی،

چکیده

جداسازی فازهای پراکندگی های مایع- مایع یکی از مراحل مهم در فرایندهای صنعتی می باشد. از آن جا که طراحی تجهیزات استخراج مایع- مایع و از آن جمله میکسر- ستلرها بر مبنای زمان جدایی فازها صورتمی گیرد، بررسی زمان جدایی فازها بسیار اهمیت دارد. به طور کلی زمان جدایی فازها که وابسته به زمان ائتلاف قطرات فاز پراکنده است، به پارامترهایی مانند خواص فیزیکی فازها، مشخصات هندسی تجهیزات، دورهمزن، موجودی فاز پراکنده و هم چنین حضور مواد فعال سطحی دارد. در این پژوهش با انجام دو سری آزمایش، به بررسی اثر حضور و غلظت نانوذرات سیلیس در سامانه تولوئن- آب پرداخته شده است. در سری اولآزمایش ها اثر سرعت همزن و موجودی فاز پراکنده بر زمان جدایی بررسی شده است و نشان داده شده که با افزایش سرعت همزن و موجودی فاز پراکنده، زمان جدایی فازها افزایش می یابد. سری دوم آزمایش ها در حضورنانوذرات سیلیس مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داده است که افزایش غلظت نانوذرات باعث طولانی شدن زمان جدایی فازها بطور متوسط در حدود1/3برابر شده است.

کلیدواژه ها

پراکندگی مایع-مایع، ائتلاف، جدایی فازها، نانوذرات، سرعت همزن، موجودی فاز پراکنده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.