آموزش شبکه عصبی با الگوریتم ICAبرای پیش بینی کوتاه مدت بار

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE15_278
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2339
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی صدیقی زاده

هیئت علمی گروه برق دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

محمدمهدی کاظمی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ق

مصطفی یوسفی رامندی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ق

چکیده

مدیریت تولید و توزیع انرژی الکتریکی بابد بر اساس تقاضای انرژی برق، اقدام به برنامه ریزی، بهره برداری و سرمایه گذاری بهینه جهت تطبیق عرضه بنماید. با پیشرفت تجدید ساختار در صنعت برق، یکی از عواملی که بیش از پیش مورد اهمیت قرار گرفته لست، پیش بینیکوتاه مدت بار می باشد. در پیش بینی بار تکنیک های مختلفی برای مسئله ی پیش بینی کوتاه مدت بار بکار گرفته می شود. اکثر این تکنیک هااز روش های آماری استفاده کرده اند، اما امروزه روش های پیش رفته تری وجود دارند که با استفاده از سیستم های هوشمند، پیش بینی بار را انجام می دهند. یکی از این روش ها، استفاده از شبکه عصبی می باشد، نکته مهم در استفاده از روش شبکه عصبی، نحوه ی آموزش آن می باشد، در این مقاله برای آموزش شبکه عصبی از الگوریتم استعماریICAاستفاده شده است و نتایج خروجی با مدل آموزش پس انتشار نرم افزار متلب مقایسه شده است

کلیدواژه ها

الگوریتمICA پیش بینی بار، شبکه عصبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.