تبادل داده بین PLC ها با استفاده از شبکه های صنعتی (اترنت و پروفیباس)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICECM06_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 111
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا دلبر

استاد گروه برق ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارگ ، جزیره خارگ ، ایرا ن

مهران امیری

دانشجو، گروه برق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خارگ ، جزیره خارگ ، ایرا ن

چکیده

پیشرفت فن آوری های مرتبط با شبکه های ارتباطی در دهه ای اخیر و گسترش آ نها در لایه های بالایی صنعت نظیر لایه هایمانیتورینگ و مدیریتی ایجاب نموده تا رو شهایی برای بکارگیری این شبکه ها در سطوح پایین یعنی شبکه نمودن دستگاه ها وسنسورها ابداع و به کار گرفته شوند که هر یک نسبت به روشهای سنتی دارای مزایا و معایبی می باشند.در این پایا ن نامه نگاهی اجمالی به اتوماسیون صنعتی و نقش شبکه های ارتباطی در توسعه صنعت خواهیم داشت و با بیانتاریخچه شبک ههای صنعتی از جمله اترنت و پروفیباس به ذکر اطلاعات پایه و سطوح سلسله مراتبی اتوماسیون صنعتی وپروتکل های آن می پردازیم. در ادامه ملزومات اساسی طراحی و ارتباطات قسم تهای مختلف شبکه اترنت و پروفیباس شرحداده میشود و با ذکر محاسن و معایب هریک نشان خواهیم داد که چگونه م یتوانیم شبک ههای با سرعت بالا ولی غیر زمانحقیقی مانند اترنت را در پروسه های نیازمند داده زمان حقیقی استفاده نماییم و در انتها با ترکیب شبکه های سطح بالا (اترنت) باشبکه های سطح پایین تر (مانند پروفیباس) به بررسی تحلیل زمانی مخابره سیگنال های کنترلی از طریق پیوندهای چند مرحله ای می پردازیم .با توجه به بکارگیری گسترده شبکه پروفیباس و شبکه اترنت صنعتی، در این رساله به طور خاص بر استفاده همزمان از این دونوع شبکه برای تبادل سیگنال های کنترلی متمرکز خواهیم شد و رفتار تاخیر متغیر با زمان، خطا در ارسال و سایر موارد را درمخابره سیگنالها از طریق هر دو شبکه و تاثیری که می توانند بر عملکرد سیستم کنترل داشته باشند را مورد مطالعه قرار خواهیمداد با این هدف که با استفاده از نتایج تحلیل بتوان به طور مشخص برآورده شدن قیود زمان حقیقی را به ازای هر سیستم کنترلتعیین نمود. همچنین به دنبال آن خواهیم بود که راهکارهائی را برای کمک ب ه برآورده شدن این قیود ارائه نمائیم .

کلیدواژه ها

اترنت ، پروفیباس، Netpro ، Simatic Manager

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.