نقش تولید محتوای مناسب در اینستاگرام برای افزایش فروش با استفاده از مدل خودسازماندهی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی بازاریابی صنعتی
  • کد COI اختصاصی: ICIMM02_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 108
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جمشید عدالتیان شهریاری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، تهران، ایران

زهرا اصیلی

دانشجوی دکتری بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات ،تهران،ایران

چکیده

بازاریابی محتوا یکی از ابعاد بازاریابی دیجیتال است . تا پیش از این افراد برای ترغیب دیگران به خرید کالا یا خدمات خود ناچار به پرداخت هزینه های بسیاری برای تبلیغ آن بودند، اما امروزه مفهوم نوین بازاریابی محتوا تغییراتی در این عرصه ها فراهم آورده است. در دنیای بازاریابی تغییر از تبلیغ به سمت انتشار است. محتوا اینستاگرام امروزه یکی از دغدغه های صاحبان کسب وکار محسوب میشود. در اختیار گرفتن بازار مجازی به معنای پشت سر گذاشتن مرزهای فیزیکی و دستیابی به یک بازار فروش بیکران و دائمی است. به ویژه در دوران شیوع همه گیری کرونا اهمیت استفاده از پتانسیل های فروش غیر حضوری برای رعایت قرنطینه و فاصله اجتماعی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. اما مسئله مهم در تولید محتوا اینستاگرام فقط نوشتن یک متن نیست. بلکه نحوه انتقال و فهم مخاطب از متن نوشته شده مهم است. درواقع باید محتوایی تولید کنیم سپس پیامی که منتقل می کنیم باید واضح و شفاف باشد. تا زمانی که سخنان ما مبهم باشد ما تولید محتوا انجام نداده ایم.این مطالعه به درک تاثیر عوامل موثر بر رفتار مصرف کننده مخصوصا با تکیه بر فناوری اینستاگرام و تولید محتوا و با توجه به قوانین و نهادها و نرم ها و فرهنگ تحت فراگرد تکاملی خودسازماندهی می پردازد. این مهم است زیرا درک عوامل موثر بر رفتار مصرف کننده می تواند بر پیش بینی تقاضا تاثیر بگذارد.یافته های پژوهش حاکی از آن است که رشد فناوری به همراه قوانین و نرم ها بر خودسازماندهی تولید محتوای مناسب در اینستاگرام اثر مستقیم دارد.

کلیدواژه ها

بازاریابی محتوا ، رفتار مصرف کننده، هزینه بدیل ، مدل خودسازماندهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.