ایجاد زری اسکیپ با استفاده از گیاهان دارویی در مناطق خشک و نیمه خشک
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی
- کد COI اختصاصی: CCMP01_076
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 382
نویسندگان
دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران.
دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران.
دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی محیطی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان، ایران.
چکیده
بیشتر مساحت ایران را مناطق خشک و نیمه خشک تشکیل می دهد و در این میان آب عنصری حیاتی است که منابع آن در کشور ما محدود است و امروزه همین امر سبب شده که یکی از بزرگترین معضلات مردم در عصر کنونی کمبود آب و منابع آن باشد. بی تردید فضاهای سبز و محیط های زیست شهری از مهمترین عوامل پایداری و ثبات زندگی شهری محسوب می-شود اما به دلیل محدودیتهای موجود از جمله کمبود آب باید به دنبال روشهایی مناسب جهت ایجاد فضای سبز مطلوب با حداقل آب و حداکثر فضای سبز باشیم و در نهایت راهکارهای ارائه شده باید دارای ویژگی هایی باشد که بدون اینکه به زیبایی و کیفیت فضاهای سبز لطمه ای وارد شود، ضمن نگهداری آسانتر، از گیاهانی با نیاز آبی کمتر در آن استفاده شود. یکی از راهکار های مناسب جهت رسیدن به فضای سبز پایدار استفاده از طراحی منظر با رویکرد زری اسکیپ میباشد. زری اسکیپ یا منظر پردازی خشک نوعی طراحی منظر است که نیاز به نگهداری و آبیاری کمتری دارد. انتخاب گیاه مناسب برای منظر پردازی خشک بستگی به شرایط اقلیمی و آب و هوایی دارد. از جمله گیاهان مناسب جهت کشت در منظر سازی خشک، استفاده از گیاهان دارویی و جایگزینی گونه های دارویی بخصوص گیاهان دارویی مقاوم به شوری به جای گونه های فصلی خاص فضای سبز می باشد. کاربرد گیاهان دارویی بومی در منظر سازی با توجه به سازگاری با شرایط اقلیمی کشور ایران، گامی بلند در کاهش مصرف نهاده های کشاورزی در فضای سبز میباشد.کلیدواژه ها
زری اسکیپ، گیاهان دارویی، خشک منظر پردازی، مناطق خشک و نیمه خشکمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.