محدودیت های جذب سرمایه در شهرداری ها با تاکید بر درآمد های پایدار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس ترفندهای مدرن مدیریت، حسابداری، اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها
  • کد COI اختصاصی: MTAEB15_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 145
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید قاسمی مبرا

اعظم ملاباقری

علی روشنی فر

مرتضی شامحمدی

چکیده

در بررسی و تبیین ارتباط بین اهرم و نوسان درآمد تئوریهای مختلفی وجود دارد و از روش های مخصوص و متفاوت برای مطالعه و بررسی استفاده می شود تا شناخت موضوع تحت بررسی را ممکن گرداند. تحقیق را می توان تلاش منظم و سازمان یافته برای مساله ای خاص که به یک راه حل نیاز دارد، توصیف کرد. تحقیق مستلزم یک رشته فعالیت هایی است که به درستی اندیشیده شده اند و به دقت به اجرا در می آیند و در نهایت این امکان را برای ما فراهم می آورند که بدانیم مشکلات را چگونه باید حل یا دست کم به حداقل رسانید. مدیران شرکت ها می توانند از طریق افزایش سرمایه و یا اخذ بدهی به تامین مالی شرکت مبادرت ورزند. وجود روابط پیدا و پنهان بین انواع متغیرهای مالی سبب می شود که شرکت ها از ترکیب های مختلفی برای تامین مالی استفاده نمایند. عدم دسترسی به بازارهای مالی شهرداری هابه علت شکاف روزافزون میان منابع درآمدومخارج، هم اکنون نیازمند تجهیزم نابع مالی از راه، روی آوری به بازارهای مالی هستند. متاسفانه درکشورمان به دلیل توسعه نیافتگی بازارهای مالی، شهرداری هاتاکنون در اندیشه ی بهره گیری مناسب ازامکانات بازارهای مالی نبوده اند. پژوهش های مربوط به ساختار سرمایه به دو بخش تقسیم می-شوند. بخش اول به دنبال یافتن عوامل موثر بر ساختار سرمایه است و بخش دیگر به بررسی تاثیر ساختار سرمایه بر عملکرد واحدهای تجاری می پردازد. پیش بینی قیمت همواره یکی از چالش ها و موضوعات مهم در حوزه ی مالی و اقتصادی است. ترکیب بین بدهی و حقوق صاحبان سهام در تامین مالی (سمت چپ ترازنامه) مبین ساختار سرمایه است (عبده تبریزی و میری، ۱۳۸۱). ساختار سرمایه ی نامناسب، احتمال نابسامانی مالی و ورشکستگی را افزایش می دهد (Scott, ۱۹۷۶) در حالی که انتخاب ساختار سرمایه ی مطلوب، موجب کاهش هزینه ی سرمایه ی شرکت و افزایش ارزش بازار آن می شود (مدرس و عبداله زاده، ۱۳۷۸).

کلیدواژه ها

منابع درآمدی، شهرداری، سرمایه گذاری، سرمایه ، محدودیت ، درآمد های پایدار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.