تولید بیواتانول سوختی جایگزین بنزین از دانه های جارو در بیوراکتور غشایی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین کنفرانس سالانه انرژی پاک
- کد COI اختصاصی: CLEANENERGY02_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3019
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
استاد مهندسی شیمی(استاد راهنما) ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
دانشیار مهندسی شیمی(استادمشاور) ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
دانشجوی دکتری، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
چکیده
دیر یا زود سوخت های فسیلی مانند نفت ، زغال سنگ وگاز طبیعی تمام خواهد شد. محدود بودن منابع سوختهای فسیلی و همچنین پیامدهای زیانبار زیستمحیطی ناشی از احتراق سوختهای فسیلی، جوامع صنعتی را در این اندیشه فرو برد که برای دریافت انرژی به جزمنابع نفتی باید در جستجوی یک جایگزین مناسب بود.. انرژی توده زیستیbiomass)پتانسیل زیادی به عنوان یک منبع انرژی داردزیرا با فرآیند تخمیر میتوان زیست توده را به بیو اتانول تبدیل نمود. بیواتانول به عنوان یک سوخت ارزان، تجدیدپذیر و تمیز امروزه به عنوان مناسبترین گزینه برای جایگزینی سوختهای فسیلی مطرح است و تولید آن در دستور کار بسیاری از دولتها قرار گرفته است. . اهمیت این ماده امروزه به جایی رسیده است که تحلیلگران میگویند بزودی کشورهای دنیا به 2 گروه کشورهای تولیدکننده اتانول و مصرفکننده اتانول تقسیم خواهند شد که قدرت، ثروت و ...در اختیار گروه اول خواهد بود.. بنابراین در این شرایط یافتن منابع جدید تولید اتانول و ساخت سیستم های پیشرفته اهمیت فراوانی دارد . در این مقاله از تلفیق دو علم بیوتکنولوژی ( تخمیر موفق دانههای جارو و تولید اتانول در راکتور واکنش) و علم جداسازی غشایی(استفاده از غشا برای جداسازی اتانول ساخته شده) به منظور تولید کمیت و کیفیت بیشتر وبهتر از اتانول بهره گرفته شده است که در نتیجه آن ، در شرایط بهینه بدست آمده تولید اتانول (که عبارتست از غلظت 48 گرم در لیتر دانه جارو و افزودن 0.75 گرم در لیتر آنزیم آلفاآمیلاز و 0.45 گرم آمیلوگلوکوزیداز )، از هر 48 گرم در لیتر دانه جارو به تولید اتانولی معادل 32.7 گرم در لیتر در کلدترپ بیوراکتور غشایی و 11.5 گرم در لیتر در راکتور بیوراکتور غشایی دست یافتیم که مقادیر قابل توجهی است.با توجه به جدید بودن منبع تولید استفاده شده و مقادیر قابل توجه تولید اتانول ، امیدواریم این پژوهش کمک شایانی به تولید این سوخت جایگزین در کشور عزیزمان نماید.کلیدواژه ها
بیواتانول سوختی- دانه جارو- بیوراکتورغشاییمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.