همه گیری Covid_۱۹ و تغییر الگوهای جرم و جنایت
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: فصلنامه روانشناسی، علوم اجتماعی و علوم تربیتی، دوره: 6، شماره: 3
- کد COI اختصاصی: JR_TAPES-6-3_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 114
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور زرین شهر
کارشناسی ارشد تاریخ باستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، ایران
چکیده
آنچه موجب گردیده ویروس کرونا معروف به کووند ۱۹ از اهمیت بالایی برخوردار باشد، سرعت انتشار بالای انتقال آن است به گونه ای که تاکنون سبب تعطیلی بسیاری از فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و پرورشی و تجمعات شده تا امکان سرایت افراد مبتلا به ویروس به دیگران در حد امکان کاهش یابد. با توجه به خطرات این بیماری برای جامعه علاوه بر لزوم پیشگیری، تدوین قوانین مناسب در راستای سلامت جامعه و حمایت از قربانیان آن ضروری است . در هر اجتماعی عمل و پایبندی به قانون و تکالیف آن به عنوان مبنا و یکی از اصول روابط اجتماعی و بقای اساس آن اجتماع مورد پذیرش همگان می باشد پس در صورت تخطی افراد، به ناچار باید با قانون شکنان و متخلفین برخورد مناسب به عمل آورد تا تجاوز و عبور آنان از حد و مرزهای معین شده از سوی مراجع ذی صلاح و قانونگذار، نتواند خللی در نظم عمومی جامعه به وجود آورده و همچنین موجب تشویق و تجری دیگران به ارتکاب تخلف و یا جرم نشود.کلیدواژه ها
بیماری کووید ۱۹- جرم شناسیمقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.