بررسی استفاده از فناوریهای نوین در مواجهه با گروه ها و فعالیتهای ضدارزش در جامعه اسلامی(حجاب، روابط غیرشرعی، محتواهای غیراخلاقی، دین زدگی و ...)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و فلسفه
  • کد COI اختصاصی: CPSP01_1846
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 152
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدوحید قدمگاهی

کارشناسی ارشد رشته علوم اجتماعی گرایش جامعه شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

وحید قدمگاهی

کارشناسی ارشد رشته علوم اجتماعی گرایش جامعه شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

چکیده

پیشرفت روزافزون تکنولوژی و عدم استفاده از آن موجب مواجه ه با چالشهای متعددی در زندگی خواهد شد. یکی از انواع تکنولوژی که سرعت روزافزونی در توسعه و فراگیر شدن دارند، تکنولوژیهای ارتباطات و اطلاعات است. برای مدیریت و کنترل این ارتباطات فناوریهایی و مفاهیم کاربردی معرفی شده است. استفاده از تکنولوژیهای ارتباطات و اطلاعات با ویژگیهای خاص و منحصر به فردی، همچون همه جایی بودن، در دسترس بودن و سرعت بالا، به صورت فزایندهای رو به رشد است. در دنیای ارتباطات امروزی، افراد با مراجعه به اینترنت و استفاده از شبکه های اجتماعی و نمایش و مشاهده محتواهای تولید شده میتواند جامعه را تحت تاثیر قرار دهد، دشمنان و گروه های مختلف از این ابزار برای رسوخ در ذهن نوجوانان و مردم استفاده میکنند و ارزشهای فرهنگی و اسلامی از جمله حجاب را به چالش میکشند، آسیبهایی همچون ضربه به ساختارخانواده. مسلما با کنترل و مقابله با آنها میتوان از آسیبهای مطرح شده کاست. در این مقاله ضمن بررسی هوش تجاری، دادهکاوی، بررسی فعالیت افراد در اینترنت، شناسایی نقاط قوت و ضعف جامعه در مواجه با گروه های ضد ارزش و شناسایی روشهای مورد استفاده این گروه های در فضای مجازی و اینترنت و پردازش تصویر پیشنهادهایی در این زمینه ارائه شده است.

کلیدواژه ها

جامعه شناسی، حجاب، ارزشهای اجتماعی، دادهکاوی، پردازش تصویر، هوش تجاری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.