مکان سنجی نیروگاه دریافت کننده مرکزی در استان خوزستان و بررسی توان تولید شده نیروگاه در آن مکان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: نخستین همایش فناوری های نوین در انرژی و مواد
  • کد COI اختصاصی: ATEMCONF01_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صاحب سروش فر

دانشگاه یاسوج، دانشکده صنعت و معدن چرام

حمید نیک پور

دانشگاه آزاد واحد بهبهان، دانشکده فیزیک

چکیده

بخش وسیعی از کشور ما در ناحیه آب و هوایی گرم قرار دارد، وجود این نواحی گرم و بیابانی در خوزستان، باعث ایجاد پتانسیل وسعی جهت به کارگیری روش های جدید تولید انرژی مانند نیروگاه های خورشیدی و بادی شده است. یکی از انواع روش های تولید برق خورشیدی، استفاده از نیروگاه دریافت کننده مرکزی می باشد. در این راستا در این مقاله قصد بر آن است که ابتدا با مطالعه ی پارامترهای حائز اهمیت، به مکان سنجی نیروگاه خورشیدی دریافت کننده مرکزی پرداخته شود. سپس با استفاده از نقشه به دست آمده از مکان سنجی، با توجه به پارامترهای محیط پیش بینی شده در این نقشه و روابط حاکم بر سیستم های نیروگاه خوشیدی، توان تولیدی توسط یک واحد خورشیدی دریافت کننده مرکزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کلیدواژه ها

مکان سنجی، نیروگاه خورشیدی دریافت کننده مرکزی، خوزستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.