بررسی تولید بیواتانول با استفاده از چغندر قند و ارائه راهکارهایی جهت بهبود این فرآیند
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش بیوانرژی ایران (بیوماس و بیوگاز)
- کد COI اختصاصی: BIOENERGY03_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4642
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع
چکیده
همانطور که جهان پیشرفته تر می شود، به انرژی بیشتری برای حفظ این تغییرات نیاز است. استفاده از بیواتانول به عنوان یکی از مهمترین بیوسوختها پاسخی مناسب به این تغییرات است. بیواتانول که از زیست توده ها تولید می شود، سوختی مناسب با عدد اکتان بالاست که معمولاً در بخش حمل و نقل با مخلوط کردن در نسبتی مشخص با گازوئیل یا با افزایش اکتان تا حدی خاص استفاده می شود، که نتیجه ی آن کاهش استفاده از سوختهای فسیلی و در نتیجه کاهش انتشار گازهای گلخانه ای است. استفاده از اتانول به عنوان سوخت مزیت های بسیاری دارد حتی اگر هزینه تولید اتانول از بنزین بیشتر باشد. مزایای استفاده از بیواتانول در مخلوط 5% شامل بهبود اقتصاد روستایی، کاهش وابستگی به واردات سوخت و کاهش تشعشعات اتمسفری و استفاده از ضایعات است. در این تحقیق استفاده از ضایعات و محصولات جانبی صنایع قند جهت تولید بیواتانول با توجه به وضعیت مناسب کشور ما در تولید چغندرقند و وجود زیرساختهای مورد نیاز بررسی شده است. همچنین جهت رسیدن به بالاترین بازده و حداقل هزینه، نوآوری های تکنولوژیکی مانند استفاده از سوبستراهای مختلف به غیر از ملاس که منبع متداول جهت تخمیر است پرداخته و بررسی انواع مخمرها، استفاده از مخلوط شربت غلیظ و آب پنیر، تثبیت کردن سلولهای مخمر با استفاده از ضایعات چغندر قند مانند پالپ خام و خشک شده ی آن نیز بررسی گردیده است. مدلسازی نیز جهت افزایش به مقیاس صنعتی، طراحی و کنترل فرآیند تخمیر می-تواند بسیار مفید باشد. نتیجه ای که می توان از این بررسی ها گرفت اینست که محصولات حدواسط صنایع قند از جمله شربت غلیظ در زمان کمتر بازده بالاتری در تولید بیواتانول نسبت به ملاس دارند، بنابراین با توجه به شرایط امروز کارخانه های قند باید اقدام به تولید بیواتانول بعنوان محصول جانبی کنند و دولت نیز با کاهش مالیات ها در این زمینه به مناسب شدن هزینه ی تمام شده ی این محصول کمک کند.کلیدواژه ها
بیوسوخت، بیواتانول، چغندرقند، ملاس، شربت غلیظ، شربت رقیق، مخمرمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.