رسوبات به عنوان منبع جدیدی از انرژی پاک برای تولید جریان الکتریسیته

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: سومین همایش بیوانرژی ایران (بیوماس و بیوگاز)
  • کد COI اختصاصی: BIOENERGY03_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1602
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا نجف قلی

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مصطفی رحیم نژاد

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

قاسم نجف پور

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

پانیذ ایزدی

کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

چکیده

امروزه با توجه به بحران های حاصل از انرژی و رشد جمعیت ، صنعتی شدن جوامع ، محدودیت سوخت های فسیلی و مشکلات زیست محیطی، پیل سوختی رسوبی به عنوان یکی از منابع پاک و تجدیدپذیر انرژی مورد توجه قرار گرفته است.پیل های سوختیرسوبی به طور موثری می توانندطیف متنوعی ازمواد آلیموجود رسوبات را تبدیلبه جریان الکتریسیته کنند. .اخیرا پیشرفت های قابل ملاحظه ایبرای افزایشجریان خروجیازسیستمهایی رسوبی حاصل شده است، اما جهت بهینه تولید برق درمقیاسهای بزرگتوجه بیشتریموردنیازاست.در این تحقیق به بررسی 4منبع رسوبی مختلف دریا، حوضچه پرورش ماهی، چشمه محلی و رودخانه محمود آباد به عنوان مولد جریان الکتریسته استفاده شده است. از گرافیت به عنوان الکترود در محفظه آند و کاتد پیل استفاده شد. رسوبات حاصل از رودخانه در مقایسه با سایر رسوبات استفاده شده دارای بالاترین دانسیته توانی برابر با mw/m2 74از خود نشان داده است. این پیل دارای ولتاژمدار باز740 میلی ولت بوده است که به مدت 12روز نیز کاملا پایدار بوده است .

کلیدواژه ها

پیل سوختی رسوبی، انرژی پاک، جریان اکتریسیته، دانسیته توان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.