بررسی سوبستراهای مختلف جهت تولید جریان بیوالکتریسیته در پیل های سوختی میکروبی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش بیوانرژی ایران (بیوماس و بیوگاز)
- کد COI اختصاصی: BIOENERGY03_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2031
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
چکیده
پیل های سوختی میکروبی دستگاهی الکتروشیمیایی می باشند که توانایی تولید جریان الکتریسته از طیف متنوعی از مواد زائد آلی یا بیومس های تجدید پذیر را دارا می باشند. اخیرا پیشرفت های قابل ملاحظه ای برای افزایش جریان خروجی از سیستم هایی که پسماندهای آلی را به جریان برق تبدیل می کنند بدست آمده، اما جهت بهینه سازی تولید برق در مقیاس های بزرگ توجه بیشتری مورد نیاز است. تحقیقات گسترده ای برروی پیل سوختی و عوامل فراوان موثر بر عملکرد آن از جمله سوبسترا بعنوان فاکتور کلیدی و کنترل کننده توان و بازده پیل سوختی میکروبی صورت گرفته است. سوبسترا بعنوان سوخت و تامین کننده اصلی الکترون از نظر نوع و غلظت تاثیری شگرف بر عملکرد پیل سوختی میکروبی دارد و فقدان مطالعه در این زمینه به روشنی احساس می شود. در سالهای اخیر محققان با هدف بهره گیری از بیومس زاید ویا تصفیه فاضلاب از یک سو و بهبودی عملکرد پیل سوختی میکروبی از سوی دیگر در حال استفاده از سوبستراهای غیر معمول و جدیدتری می باشند. نوع سوبسترا، غلظت و سرعت خوراک دهی از جمله عوامل موثر برروی عملکرد پیل سوختی میکروبی است. دانسیته توان به شدت تحت تاثیر نوع سوبسترا می باشد و تولید برق در هردو سیستم پیوسته و ناپیوسته تابع غلظت سوبستراست. هدف این تحقیق بررسی عملکرد پیل سوختی میکروبی با سوبستراهای مختلفی نظیر گلوکز، فرکتوز، ساکارز، لاکتات، شیره خرما و ملاس در غلظت های متفاوت برای رسیدن به بهترین نتایج می باشد. این در حالی است که برای مقایسه هرچه دقیق تر باید سایر شرایط عملیاتی موثر تاحد ممکن کنترل شده و ثابت نگه داشته شود .کلیدواژه ها
پیل سوختی میکروبی، بیوالکتریسیته، سوبسترا، دانسیته جریانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.