بیوفیلتراسیون و کاربرد آن درتصفیه هوا
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش بیوانرژی ایران (بیوماس و بیوگاز)
- کد COI اختصاصی: BIOENERGY03_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2425
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی شیمی-محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر
استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
بیوفیلتراسیون، که تکنولوژی نسبتا جدیدی برای کنترل آلودگی هواست، به عنوان روشی امیدوارکننده برای حذف بوهای نامطبوع، مواد آلی کربن دار فرار و گازهای سمی حاصل از فعالیت های صنعتی شناخته شده است. هزینه های کم عملیاتی و کلی این روش، مصرف انرژی کم و عدم ایجاد ضایعاتی که نیازمند بازیافت مجدد باشند، باعث این امر بوده است. واحدهای بیو فیلتراسیون سیستم های میکروبی هستند که میکروارگانیسم ها را به هم پیوند می دهند. این میکروارگانیسم ها در واسطه-های جامد متخلخلی مانند کمپوست، کود گیاهی، خاک یا مخلوطی از این مواد رشد می کند. اخیرا بیو فیلتراسیون بیش از گذشته مورد توجه واقع شده است. یکی از علل این امر مزایای اقتصادی آن نسبت به روش های سنتی کنترل آلودگی بوده است. دلیل مهم دیگر این امر مزایای زیست محیطی آن مانند مصرف انرژی کم و اجتناب از جابه جایی های بین واسطه ای آلوده کننده هاست. در این تحقیق شمای کلی از پیشرفت ها و وضعیت کنونی بیوفیلتراسیون ارائه شده است همچنین ملزومات عمده، مبانی مهندسی، اصول عملی، قابلیت کاربرد، هزینه ها به صورت خلاصه مورد بحث قرار گرفته است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.