بررسی مقایسه ای روش های پیش تیمار مواد لیگنوسلولزی در تولید بیواتانول
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین همایش بیوانرژی ایران (بیوماس و بیوگاز)
- کد COI اختصاصی: BIOENERGY03_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2591
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی شیمی، باشگاه پژوهشگران جوان، دانش
عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، خرا
عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، خرا
چکیده
سوخت های زیستی از مواد لیگنوسلولزی بدست می آیند، به همین منظور بیواتانول به عنوان سوخت جایگزین نامیده می شود که در مقایسه با بیواتانول بدست آمده از مواد نشاسته ای یا قندی دارای مزایای انرژی زایی، اقتصادی و زیست محیطی می باشد. استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی به سبب بازیافت و امکان تولید مواد با ارزش افزوده، مزایای اقتصادی و اکولوژیکی فراوانی را دارا می باشد دو فرآیند عمده در تبدیل وجود دارد که شامل: آبکافت سلولز در مواد لیگنوسلولزی جهت تولید قندهای احیاء شده، و تخمیر قند بمنظور تولید اتانول می باشد. هدف اصلی پیش تیمار افزایش در بهبودسازی قابلیت هضم آنزیم در دسترس سلولز است. تلاش های قابل ملاحظه پژوهش باعث بهبود آبکافت مواد لیگنوسلولزی شده است. پیش تیمارهای مواد لیگنوسلولزی جهت حذف لیگنین و همی سلولز بطور چشمگیری می تواند آبکافت سلولز را افزایش دهد. هر پیش تیمار اثر خاص خود را بر نسبت سلولز، همی سلولز و لیگنین دارد، از اینرو روشها و شرایط مختلف پیش تیمار بایستی مطابق با فرآیند انتخابی ترکیب برای مراحل آبکافت و تخمیر بعدی است. در اینجا ابتدا به معرفی و سپس مقایسه ی روشها و سرمایه گذاری های مختل شده ای که در نقاط مختلف جهان مورد استفاده قرار میگیرند اشاره می شود.کلیدواژه ها
مواد لیگنوسلولزی، بیواتانول، پیش تیمارمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.