ارائه مدل پیش بینی تصادف برای تغییر وضعیت راه از دوخطه به چهارخطه و مطالعه موردی در استان خراسان شمالی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی حوادث رانندگی و جاده ای
- کد COI اختصاصی: TAC03_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1509
نویسندگان
کارشناس ایمنی و ترافیک؛ کارشناسی ارشد راه و ترابری
کارشناس ایمنی و ترافیک؛ کارشناسی ارشد راه و ترابری
چکیده
همزمان با افزایش حجم ترافیک در راههای دوخطه، شرایط ترافیکی به حالت اشباع یا نزدیک به اشباع خواهد رسید. این موضوع افزایش تصادفات و معضلات ایمنی را در برخواهد داشت. در این مواقع یک سازمان در زمینه ترافیک و راهسازی با چندین گزینه مواجه خواهد شد: 1) راه به حالت دوخطه باقیمانده و نارضایتی در کاربران راه در اثر معضلات تردد و تأخیر زیاد افزایش یابد.2) سازمان می تواند قسمتهای کوچکی را به مسیر در طول راه به عنوان خطعبوری کمکی برای کاهش طول صف ترافیک اضافه نماید. 3) راه دوخطه می تواند به راههای چهارخطه جداشده یا جدانشده تبدیل گردد. راه تغییر یافته معمولاً همان مسیر و امتداد قبلی را خواهد داشت. از آنجا که تبدیل راه به حالت چهارخطه ترافیک بیشتری را سرویس دهی خواهد کرد لذا باید ایمنی کافی را نیز تامین نماید. در این مقاله سعی شده است با داشتن اطلاعات قبل و بعد تغییر مقطع راه برای یک مطالعه موردی در استان خراسان شمالی، مدلی برای پیش بینی تصادفات ناشی از تغییر راه از حالت دوخطه به چهارخطه ارائه گردد تا به عنوان مرجعی در زمینه تأثیر ایمنی برای شرایط مشابه، مورد استفاده قرار گیردکلیدواژه ها
تصادف، مدل پیش بینی، ترافیک، تغییر مقطع مسیرمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.