اثرات برونسپاری بر بهره وری و افزایش کیفیت سازمانها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی توانمندی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MIAE01_0392
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 95
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا ساجدی شاکر

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی ، گروو مدیریت صنعتی ، دانشکدو مدیریت و اقتصاد ، واحد علوم و تحقیقات ، دانشگاه آزاداسلامی ، تهران ایران

الهام مقدم نیا

هیات علمی گروه مدیریت تکنولوژی ، دانشکده مدیریت اقتصاد ، واحد علوم و تحقیقات ، دانشگاه آزاداسلامی ، تهران ، ایران

چکیده

برون سپاری یکی از قویترین گرای شات در مدیریت منابع ان سانی می با شد. دلایل برون سپاری وظایف منابع ان سانی عبارتند از صرفه جویی های مالی ، افزایش توانایی در تمرکز بر مسائل استراتژیک ، دسترسی به تکنولوژی و متخصصان خبره و افزایش توانایی در تقاضای خدمات بهبود یافته و قابل سنجش . با وجود این دلایلی وجود دارند که دسترسی به این مزایا را با مشکل مواجه می سازند. علاوه بر این ، برون سپاری ممکن است تاثیر شدیدی بر روحیه کارمندان دا شته و ریسک انتقال متخصصان و دانش داخل سازمان را به بیرون سازمان در پی دا شته با شد.هدف نتایج رو شن می کند که بازار سرمایه مالکانه به شرکتهای مشتری که برون سپاری منابع انسانی اجرایی را اعلام می کنند، بویژه شرکتهای خدماتی و آنهایی که امور تراکنشی منابع انسانی را انجام می دهند پاسخ مثبت می دهد. تحلیلهای آماری دیگر نشان می دهند که برون سپاری از طریق بهینه سازی فرعی رابطه منفی با کارایی عملیاتی درازمدت اندازه گیری شده بعنوان برگشت سرمایه و برگشت سرمایه عملیاتی دارد. این مطالعه برای ادبیات برونسپاری مفید است و این بواسطه تعیین کمیت دقیقتر عملکرد برون سپاری از طریق داده های مالی بایگانی شده و بکارگیری آزمون های تجربی بازار سرمایه می باشد. بعلاوه، برای ت صمیم بهینه برون سپاری در بررسی اثرات کارایی عملکرد بلندمدت نیز کنترل می شود. این تحقیق روی منابع انسانی ، بعنوان یک وظیفه ضروری در شرکت و افزایش دهنده ارزش شرکت متمرکز می شود.

کلیدواژه ها

برونسپاری ، بهره وری ، کیفیت ، ریسک ها ، عملکرد نوآورانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.