بررسی آزمایشگاهی خواص مقاومتی بتن با درصدهای مختلف ژیپس و خاکستر بادی به عنوان مواد جایگزین سیمان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF10_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 199
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران، عضو گروه تولید شرکت تولیدی سیمان فیروزکوه
چکیده
در این مطالعه، میزان درصد بهینه پوزولان خاکستر بادی به همراه ژیپس به عنوان مصالح جایگزینسیمان برای ارائه یک طرح اختلاط بهینه به صورت آزمایشگاهی بررسی شده است. درصد جایگزینیژیپس برابر ۰ ، ۱۰ ، ۱۵ و ۲۰ % و خاکستر بادی به میزان ۰ ، ۲۰ ، ۴۰ و ۶۰ % در ساخت بتن در نظر گرفتهشده است. در این مطالعه، نسبت آب به سیمان در تهیه تمام طرح های مخلوط برابر ۴۲ / ۰ ثابت قرارگرفته است. نتایج مربوط به کارایی بتن نشان داد در نمونه هایی که دارای میزان بالای ژیپس (۱۵ و۲۰ %) بوده است، خاکستر بادی نتوانست ویژگی خود را بروز دهد و باعث کارایی بهتر بتن شود. همچنینبا افزایش درصد ژیپس از ۰ الی ۱۵ درصد تاثیر چندانی بر مقاومت فشاری نمونه ها در سنین ۷ و ۲۸روزه نداشته است و با افزایش درصد جایگزینی ژیپس در ازای سیمان به میزان ۲۰ %، میزان افت نسبتبه نمونه مرجع حدود ۵ / ۷ درصد میباشد. با اضافه شدن خاکستر بادی به نمونه ها به میزان ۲۰ ،%مقاومت فشاری نمونه ها برای سنین ۷ و ۲۸ روزه به ترتیب حدود ۳۳ و ۲۶ درصد کاهش یافته است. باافزایش درصدهای جایگزینی ژیپس تا میزان ۱۵ %، نتایج مقاومت کششی تغییرات ناچیزی حدود ۴ %دارد. این میزان افت برای نمونه حاوی ۲۰ % ژیپس نسبت به نمونه مرجع در سن ۲۸ روزه، حدود ۹ %بدست می آید که مقدار قابل توجه ای می باشد. همچنین این میزان افت برای نمونه های حاوی ۲۰ ، ۴۰ و۶۰ % خاکستر بادی با ۲۰ % ژیپس به ترتیب برابر ۲۶ ، ۳۴ و ۴۹ % بدست آمده است.کلیدواژه ها
ژیپس، خاکستر بادی، مصالح جایگزین سیمان، خواص مقاومتی بتنمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.