افزایش بهره وری خدمات اینترنت اشیا به کمک محاسبات لبه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، الکترونیک و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: EESCONF10_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 517
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شهرکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار، دانشگاه بین المللی امام رضا، مشهد

ساناز شهرکی

کارشناس آموزش دانشکده پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی، مشهد

چکیده

میلیونها حسگر به طور مداوم داده ها را برای کنترل زیرساخت های دنیای واقعی با استفاده از شبکه هایپیچیده در اینترنت اشیا تولید و انتقال می دهند. با این حال، دستگاه های اینترنت اشیا از نظر قدرتمحاسباتی، از جمله منابع ذخیره سازی، پردازش و ارتباطات، برای انجام موثر محاسبات وظایف فشرده بهصورت محلی، محدود هستند. محاسبات لبه مشکلات محدودیت منابع را با نزدیک کردن محاسبات بهلبه دستگاه های اینترنت اشیا حل می کند. ارائه گره های لبه توزیع شده در سراسر شبکه استرسمحاسبات متمرکز را کاهش میدهد و بر چالش های تاخیر در اینترنت اشیا غلبه میکند. بنابراین،محاسبات لبه راه حل های کم هزینه ای برای کارهای محاسباتی فشرده ارائه میدهد. شبکه های تعریف شدهبا نرم افزار با ارائه چشم اندازی جهانی از شبکه، مدیریت موثر شبکه را ممکن می سازد. در حالی کهشبکه های تعریف شده با نرم افزار به صراحت برای چالش های اینترنت اشیا توسعه داده نشده است، با اینحال میتواند انگیزهای برای حل مسائل پیچیده و کمک به هماهنگی کارآمد خدمات اینترنت اشیا ایجادکند. الگوی فعلی اینترنت اشیا از تولید داده های عظیم، زیرساخت های پیچیده، آسیب پذیری های امنیتیو الزامات فناوری های جدید توسعه یافته، تحقق اینترنت اشیا را به یک موضوع چالش برانگیز تبدیل کردهاست. در این مقاله، آخرین تحقیقات در مورد ارتقا و هماهنگ سازی اینترنت اشیا با نرم افزار تعریف شدهبا استفاده از محاسبات لبه مورد هدف قرار گرفته است. در نهایت، به بینش های حیاتی در مورد مسائل،چالش ها و مسیرهای تحقیقاتی بیشتر برای ارائه کارآمد خدمات اینترنت اشیا در پارادایم شبکه هایتعریف شده با نرم افزار و محاسبات لبه پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، محاسبات لبه، شبکه های تعریف شده نرم افزاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.