مکتب فکری و درس آموز شهید قاسم سلیمانی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: نهمین کنگره ادبیات پایداری
- کد COI اختصاصی: CSUL09_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 228
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات پایداری، دانشگاه شهرکرد
استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شهرکرد
چکیده
ادبیات پایداری آینه تجلی آرمان ها و ارزش های یک ملت در قالب شعر و داستان است که رشادت های مردان مرد را متبلورکرده و نقششخصیت های ایثارگر، در پیشبرد اهداف مبارزاتی و مقاومت یک ملت را نشان می دهد. بدون شک شاخص ترین چهره معنوی تاثیرگذار درعرصه پایداری در دفاع مقدس و مبارزه با عناصر تکفیری داعش در خارج از مرزهای ایران اسلامی، با سمت فرماندهی سپاه قدس حماسه آفرید؛ شهید سلیمانی «سرداردل ها» است. چهره ای که با حماسه سازی ها و تاسی از سیره پیامبر و خط سرخ «امام حسین» با بصیرت و زمان شناسی خود، مکتبی را به وجود آورد که زبانزد خاص وعام است. مکتبی که از ارزش های اسلام ناب محمدی سرچشمه گرفته و درصدد اهتزاز پرچم اسلام در سراسر گیتی و برچیده شدن سیطره استعمارگران متجاوز از سرزمین های اسلامی است که با پایداری وجان فشانی مردانی خودساخته و آسمانی همچون شهید سلیمانی محقق می شود. مکتب شهید سلیمانی آزادگان را فرخوانده و مرز زمان ومکان نمی شناسد. از شاخص های مکتب شهید سلیمانی، جهاد (اکبر-اصغر)، توحید، عشق به اسلام ناب محمدی، ارادت به اهل بیت،دنیاگریزی، تلفیق معنویت و سیاست، عقلانیت، مردم مداری، اتحاد جهان اسلام، عدالت، جاذبه و دافعه، دشمن شناسی نگاه جهانی،ایستادگی، شهادت طلبی و ایثار و... است. در این مقاله تلاش می شود تا شهید سلیمانی نقش این انسان ایثارگر و آسمانی در پیشبرد اهدافانقلاب و جبهه حق و جهان اسلام در خارج از مرزها نشان داده شود.کلیدواژه ها
شهید سلیمانی، مکتب فکری، پایداری، جهاد.مقالات مرتبط جدید
- بررسی گذرا بودن عالم محسوسات در رباعیات بیدل دهلوی
- نقش بحران های هویتی در شعر شاعران معاصر ایران: مطالعه ای تطبیقی بر بحران های فرهنگی، جنسی، اجتماعی و زبانی
- بررسی مولفه های نقد اجتماعی مربوط به کودتای ۲۸ مرداد در اشعار نیما و سایه
- هوش مصنوعی و تحول در آموزش ادبیات فارسی: چالش ها و فرصت ها
- علوم و فنون ادبی در عصر هوش مصنوعی: بازتعریف روش های تدریس و پژوهش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.