نظریه قانون تای در پایداری معماری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: CARSE07_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 213
نویسندگان
کارشناس ارشد معماری
کارشناس ارشد معماری
چکیده
معماری از جز است به کل و کل است به جز اما در این بین چند چیز که میان به وجود آمدن جز و کل و روابط میان آن ها درطراحی و مبانی نظری در معماری می شود هیچ بیانی نشده است و آن جزء است برای جزء و کل است برای کل و این بدان معنیاست که تشکیل دهنده اجزا هر جزء کوچک از جزئی از یک کلیت می باشد. معماری از شاخه های گوناگونی تشکیل شده است وقانون تای که نخی است که دو بخش فلسفی و ریاضی که از بعد های قانون تای می باشد را در آن گنجانده شده است. روشتحقیق در این پژوهش از نوع توصیفی و تحلیلی است و تنها بر اساس داده های و تحلیل های از حکمتی که درتعریف و بعد هایآن وجو دارد تا بتوان قانونی و نظریه بر اساس دانشی که از حکمت خداوند بر می آید بیان گردد.هر یک از سرنخ های معماری که در قانون تای موجود است از عوامل اکولوژیکی و پایداری در حوزه معماری نشات می گیرد کهیعنی ما از طبیعت هستیم و طبیعت از ماست. قانون تای دارای دو بعد است که بعد آن تصویری از بعد دیگر است در جهان هستیاست. با توجه به عوامل پایداری معماری که شامل اقتصاد، اکولوژیک، فرهنگ و اجتماع، امنیت و سیاست هستند قانون تای با دومولف خود همه را درگیر خود با تمام آنچه که در آنها است را فراهم نموده و تنها با پاسخ درست به سئوال می توان به پایداریمطلوب در معماری رسید.تای در معماری دارای ۴ مولف است ارتباط دهنده است از منطق، علت و معول، توصیف شناخت و قیاس که هر یک دارای بعدهای نظری خود می باشدکلیدواژه ها
قانون تای، نظریه پایدرای درتای، پایداری معماری، معماریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.