طراحی کنترل کننده پیش بین دربهینه سازی مصرف انرژی در کمپرسور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: CARSE07_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 237
نویسندگان
دانشجوی دکتری مکاترونیک ، دانشگاه اوستیم تکنیک ،آنکارا ، ترکیه
کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد
چکیده
یک عنصر حیاتی در ایجاد یک دنیای پایدار، مدیریت صحیح انرژی در بخش داخلی است. بنابراین، دراین مقاله به عنوانیک بخش کلیدی برای پرداختن به اهداف مدیریت انرژی می باشد. مردم به طور فزاینده ای از صرفه جویی در مصرف برقبا خاموش کردن تجهیزاتی که استفاده نمی شوند یا اتصال بارهای الکتریکی درست خارج از ساعات اوج مصرف آگاه میشوند. اما این تلاش برای کاهش مصرف جهانی انرژی که در حال افزایش است کافی نیست. بسیاری از کاهش ها به دلیلپیشرفت های فناوری بود، اما با پیشرفت سال ها انواع جدیدی از کنترلرها طراحی شدند. لوازم خانگی با هدف گرمایش وسرمایش بر تکنیک تنظیم ترموستاتیک متکی هستند. مطالعه در این مقاله بر موضوع یک کنترل مدیریت توان جایگزینبرای لوازم خانگی که نیاز به تنظیم حرارتی دارند متمرکز است. در این مقاله یک طراحی کنتر ل کننده پیشبین، مدلارزیابی شده و عملکرد آن با ترموستات با هدف به حداقل رساندن مصرف انرژی خنککننده از طریق به حداقل رساندنهزینه انرژی در حالی که محدوده دمایی مناسب برای بیشترین راندمان را برآورده میکند، مورد بررسی و مقایسه قرارمیگیرد. علاوه بر این، فرمول مشکل طراحی کنتر ل کننده پیشبین از طریق وزنه های تنظیم با هدف کاهش مصرف انرژیو هزینه بررسی می شود. برای این منظور، مصرف معمولی یک دوره ۲۴ ساعته شبیه سازی شد. پیشنهاد جدید، طراحیمدولاسیون سیگنال کنترل، کنترل پیش بینی مدل به عنوان یک بلوک رابط بین خروجی کنترل مدل پیش بینی و دستگاهخانگی است که به عنوان یک کلید برق دو حالته عمل می کندکلیدواژه ها
مدل کنترل پیش بینی ،کنترل گسسته ،سیستم های نمونه برداری شده ،مدل سازی حرارتی ،مدیریت انرژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.