ترسیم نقشه هم رخدادی واژگان حوزه فرایند قصد خرید صنایع دستی اسلامی براساس مقالات نمایه شده در پایگاه علمی scopus

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین همایش ملی حکمت اسلامی و هنر
  • کد COI اختصاصی: CIWA02_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 145
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرحناز زارع

دانشجوی دکتری تخصصی بازاریابی،مدیریت بازرگانی،واحد یزد،دانشگاه ازاد اسلامی یزد

سیدحسن حاتمی نسب

استادیارمدیریت بازاریابی،گروه مذیریت بازرگانی،واحد یزد،دانشگاه ازاد اسلامی یزد

شهناز نایب زاده

استادیارمدیریت بازاریابی،گروه مذیریت بازرگانی،واحد یزد،دانشگاه ازاد اسلامی یزد

مجید میرحسینی

استادیارمدیریت دولتی،گروه مذیریت بازرگانی،واحد یزد،دانشگاه ازاد اسلامی یزد

کمال خواجه پور

استادیارمعارف ،گروه معارف ،واحد یزد،دانشگاه ازاد اسلامی یزد

چکیده

هدف:هدف از انجام این پژوهش،ارائه تصویری جامع از وضعیت فعالیت های علمی در حوزه فرایند قصد خریدصنایع دستی اسلامی و ترسیم نقشه هم رخدادی واژگان این حوزه براساس مقالات علمی منتشر شده در پایگاه علمی scopusاست. روش بررسی: این مطالعه از پارادایم تفسیری پیروی می کند از نوع مطالعات توصیفی است که به روش مرور نظامند انجام شده و با استفاده از عبارات جستجوی تعریف شده درپایگاه اطلاعاتی scopusدر عنوان مقالات و در بازه زمانی سالهای ۲۰۲۲-۱۹۸۸تحقیقات منتشر شده در حوزه فرایند قصدخریدصنایع دستی اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است.برخی از این مقالات براساس تطابق معیارهای ورود و خروج انتخاب و اطلاعات مورد نیاز جهت تحقق اهداف تحقیق از انها استخراج و با استفاده از نرم افزار (VOSVIEWER) نسخه ۱/۶/۱۱ که نرم افزاری در حوزه علم سنجی است و نرم افزارExcel مورد کنکاش قرار گرفته است. یافته ها:پس از جستجو،غربالگری و ارزیابی کیفی مطالعات،تحلیل نهایی بر روی ۵۶ مقاله انجام و تحلیل عمیق مطالعات نشان داد که بیشترین تحقیقات در حوزه فرایند قصد خرید مربوط به سال ۲۰۲۰میلادی است و کشورهای اندولزی،مالزی،ایران به ترتیب بالاترین تحقیقات و ارتباط بین نویسندگان را از ان خود کرده اند. نتیجه گیری:توجه به پرکارترین و کم کارترین کشورها ،واژه هاو محققان از طریق علم سنجی می تواند فرصتها و ضعف های تحقیقاتی در زمینه فرایند قصد خرید را اشکار ساخته و افق پیش روی محققین ایرانی را جهت درخشش نتایج تحقیقات انها در سطح بین المللی روشن نماید.

کلیدواژه ها

علم سنجی، ،هم رخدادی واژگان، فرایندقصد خرید ، صنایع دستی،اسلام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.