مروری بر کلیات پارچه های سه بعدی و طراحی های سه بعدی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: دومین همایش ملی حکمت اسلامی و هنر
  • کد COI اختصاصی: CIWA02_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 284
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روشن نصیری پور

گروه طراحی پارچه و لباس، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی ، یزد، ایران

چکیده

در این مقاله به بررسی ویژگی های منسوجات سه بعدی براساس جدیدترین تحولات در زمینه تولید پارچه های سه بعدی پرداخته شده است. نوآوری در فناوری امکان توسعه محصولات جدید و استفاده از روش های جدید تولید را فراهم می کند در بسیاری از مناطق صنعتی فناوری های سه بعدی مانند شبیه سازی لباس های سه بعدی، پرینت سه بعدی و ... کاربردهای فراوانی دارد و این فرایند تولید یکی از مهم ترین فناوری های امروزی محسوب می شوند. پارچه های بافته شده سه بعدی را میتوان به اشکال مختلف قالبگیری کرد واز آنها در زمینه های بیولوژیکی برای ایجاد بافتهای جایگزین استفاده کرد بافندگی سه بعدی، روشی برای تولید مستقیم پارچه از الیاف است . همچنین با استفاده از مواد نساجی فنی و محصولات تولید شده در درجه اول برای خواص فنی و نوع عملکرد اهمیت دارند و سپس به ویژگی های زیبایی شناسی و یا تزئینی آن توجه می شود منسوجات سه بعدی می توان به دستیابی مواد سبک با قدرت بالاو مقرون به صرف از لحاظ تولید و کمترین ضرر برای محیط زیست داشته باشند و بسیار حائز اهمیت باشند.. . روش انجام پژوهش در این مقاله بصورت توصیفی بوده که برای گرد آوری اطلاعات این پژوهش از روش کتابخانه ای بهره گرفته شده است

کلیدواژه ها

طراحی، فناوری، سه بعدی، پارچه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.