درآمد پایدار تبلیغات محیطی در فضای شهری (مطالعه موردی: ارائه الگوریتم برنامه ریزی رسانه هدفمند تابلوهای تبلیغاتی ایستگاه های اتوبوس شهر تهران)

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC19_237
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 157
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عارفه اعلائی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ایران

ابراهیم بهرامی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده

درآمد پایدار ایجاد اشتغال. فرهنگ سازی و زیباسازی از عوامل تاثیرگذار در توجه مدیران و برنامه ریزان شهری به مقوله تبلیغاتمحیطی می باشد. تجهیز ایستگاه های اتوبوس به تابلوهای تبلیغاتی» راهکاری هوشمندانه برای استفاده بهینه از منابع و ایجاددرآمد پایدار است. در سال ۱۴۰۱ توسط بخش خصوصی بر روی ۵۰۰ ایستگاه اتوبوس شهر تهران در ازای نوسازی و تجهیزایستگاه ها به خدمات رفاهی و فرهنگی, تابلوهای تبلیغاتی نصب شد. این موضوع نه تنها درآمدی پایدار برای شرکت اتوبوسرانیدارد بلکه باعث افزایش جذابیت مد حمل و نقل همگانی می شود. همچنین هزینه کمتر اجاره تابلوهای ایستگاه های اتوبوس درمقایسه با بیلبوردهاT فرصت مناسبی برای کسب و کارهای کوچک برای اکران تبلیغات محیطی ایجاد کرده است. اما گزینشتجربی این تابلوها برای اکران کمپین های تبلیغاتیT پاسخگوی نیاز بازارهای رقابتی امروز جهت دستیابی به مخاطبان هدفنیست. در این پژوهش الگوربتمی به منظور برنامه ریزی رسانه بر اساس تحلیل الگوی سفرهای روزانه جامعه هدف ارائه شدهاست. الگوریتم آگر با رویکرد مبتنی بر داده علاوه بر بهینه سازی بودجه سعی بر پوشش حداکثری مخاطبان هدف دارد. در سال۱۴۰۱ کمپین های تبلیغاتی ایستگاه های اتوبوس با برنامه ریزی مبتنی بر الگوریتم و بیلبورد با گزینش تجربی سازه ها به صورتهمزمان برای یک برند اکران شد. مقدار ۵ برابری شاخص هزینه به ازای ۱۰۰۰۰ بازدید بیلبورد نسبت به تابلوهای تبلیغاتی نشانداد که الگوریتم سعی بر جلوگیری از هدر رفت هزینه تبلیغات محیطی دارد.

کلیدواژه ها

درآمد پایدار تبلیغات محیطی، برنامه ریزی رسانه هدفمند، تحلیل الگوی جابجایی روزانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.